Reality19. januar 2021

Efter shitstorm: Lea Hvidt og Mikkel Kessler taler ud

Lea Hvidt og Mikkel Kessler gæstede ”Aftenshowet”, hvor de satte ord på deres omdiskuterede rejse til Dubai. Her fortalte de blandt andet, at deres rejse ikke var nogen badeferie
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste uger har flere danske influencere, sportsstjerner og iværksættere sat kursen mod Dubai for at nyde sol og høje temperaturer – dét til trods for, at alle ikke-nødvendige rejser ellers bliver frarådet af myndighederne.

Lea Hvidt og Mikkel Kessler er nogle af de kendte danskere, der netop er vendt retur fra Dubai – hjemme i Danmark er de blevet mødt af en del kritik for deres udlandsrejse, og Lea Hvidt har da også set sig nødsaget til at kommentere kritikken.

Mandag aften forsvarede Mikkel Kessler og Lea Hvid så endnu engang deres valg – det skete, da parret gæstede ”Aftenshowet” via et videolink fra deres hjem.

- Man skal tage sin forholdsregler, som vi har gjort. Vi er blevet testet før, under og efter og har taget vores forholdsregler og isoleret os, det er derfor, vi ikke kan være i studiet. Altså tage sine forholdsregler, så vi ikke får den her smitte udbredt på nogen måder, fortalte Mikkel Kessler.

Lea Hvidt Kessler pegede i samme ombæring på, at rejsen ikke var en badeferie, men at der i stedet var tale om en arbejdsrejse:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea_og_mikkel_0_0.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Foto: Kaspar Wenstrup

- Vi er meget enige i, at tager man afsted bare for at tage på badeferie, så er det måske ikke lige tidspunktet, at man skal gøre det. Vores situation har været en anden.

- Vi har været dernede med nogle samarbejdspartnere, som vi har, i forbindelse med at vi har lavet to rejseprogrammer. Vi har jo ikke gjort noget, der er ulovligt, og det er ikke, fordi det er i orden, bare fordi det ikke er ulovligt, men vores situation har været anderledes, sagde hun i "Aftenshowet".

Mascha Vang og hjerneforsker Peter Lund Madsen var også i ”Aftenshowet” mandag aften. Begge påpegede, at tiden ikke er til at rejse i – og at man foruden risikoen for at hjembringe smitte også sender et forkert signal til andre, hvis man tager afsted.

Til det svarede Mikkel Kessler:

- Hvis man rejser, og jeg synes alle skal have lov til at rejse, så skal du også bare tage dine forholdsregler, når du kommer hjem, så du ikke smitter andre.

Den seneste tid har der været debat om, hvorvidt det bør være et lovkrav at skulle isolere sig, hvis man kommer hjem fra udlandet.

Den idé er Mikkel Kessler og Lea Hvidt klar på:

- Klart, det skal man da! Hvis man rejser ud af landet i disse tider, skal man også gøre det, der er det mest hensigtsmæssige, og det er jo at passe ekstra meget på, at man ikke tager noget med hjem, og hvis man så gør, at man så beholder det indenfor ens egne fire vægge, sagde Lea Hvidt, da hun mandag aften gæstede ”Aftenshowet”.

Sponsoreret indhold