Reality21. juni 2020

Efter Paradise-babes corona-advarsel: Nu reagerer Lalandia

Ferielandet Lalandia fik masser af kritik, efter det i går kom frem, at reality-deltageren Stina Petersen fik konstateret coronavirus, efter hun havde været to dage i Lalandia
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stinapetersen_0.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Stina Petersen, der er kendt fra "Paradise Hotel", fik 20. juni konstateret covid-19, efter hun havde været to dage i Lalandia.

[node:advert-in-body]

Nyheden valgte hun selv at dele på sin Facebook, for ifølge realitystjernen ville Lalandia nemlig ikke selv tage affære og advare andre gæster om, at der havde været en coronasmittet gæst i deres ferieland.

- Jeg er smittet med corona, og jeg har været i Lalandia Rødby tirsdag D.16/06-2020 til torsdag D.18/06-2020.

- Jeg har dagsdato ringet til Lalandia og gjort dem opmærksom på dette . Dog har de ikke tænkt sig at gøre noget ved dette (ej heller gøre gæsterne opmærksom på at der har en gæst som er smittet med corona), skrev realitydeltageren blandt andet.

​Lørdag aften valgte Lalandia dog at tage affære i kølvandet på den kritik, som var strømmet i efter Stina Petersens opslag.

På Facebook skriver Lalandia:

- Her på Facebook er vi blevet kritiseret for ikke at kontakte alle de gæster, der boede i Lalandia i Rødby i de dage. Vi har været i kontakt med gæsten for at finde ud af, hvilke områder hun har besøgt, samt om hun har været i tæt kontakt med andre gæster eller medarbejdere. ​

​- Gennem denne smitteopsporing har vi fundet frem til de gæster og medarbejdere, som gæsten har været i kontakt med. Vi har kontaktet de pågældende - og baseret på denne aktive smitteopsporing, har vi valgt ikke at skrive ud til alle gæsterne., skriver Lalandia på Facebook, inden ferielandet til slut skriver:

- Det vides ikke, om gæsten er blevet smittet under sit ophold, eller om hun har været smittet før hun ankom. Det kan endvidere oplyses, at vi i de pågældende dage havde meget få gæster i Rødby (under 300). ​

- I Lalandia følger vi meget nøje myndighedernes retningslinjer, hvilket vil sige, at der er stor afstand mellem gæsterne og meget fokus på hygiejne og rengøring.

Sponsoreret indhold