Reality 5. maj 2021

Efter overgrebsanklager: Nu skrottes svensk ”Paradise Hotel” helt

Nu har produktionsselskabet bag ”Paradise Hotel” i Sverige taget alle afsnit af streamingtjenesten, ligesom de tilbageværende i den aktuelle sæson ikke vil blive sendt
Foto: Paradise Hotel, Sverige/Viaplay

Den igangværende sæson af den svenske udgave af ”Paradise Hotel” er nu endegyldigt slut.

Det oplyser produktionsselskabet NENT Group i en pressemeddelelse.

Det sker efter et lettere kaotisk forløb, hvor programmet et par uger tilbage blev sat på pause. En mandlig deltager, 21-årige Toby Johnson, blev smidt ud af programmet efter både 24 timer på hotellet.

To af de kvindelige deltagere, 23-årige Jennifer Paatere og 24-årige Annie Dahlberg, anklager ham for grænseoverskridende adfærd samt overgreb, og i mellemtiden undersøger politiet sagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Uacceptabelt

Det er nu blevet besluttet permanent at droppe sæsonen.

- De episoder, der endnu ikke er vist, vil ikke blive sendt, og de tidligere sendte episoder vil ikke blive genudgivet på nogen af NENT Groups platforme, lyder det nu i pressemeddelelsen fra den svenske afdeling.

- ”Paradise Hotel” er et populært program med mange loyale seere. Men efter disse oplysninger er det nu det eneste rigtige at gøre. Det, der er sket, er uacceptabelt, og vi gennemgår nu sammen med produktionen, hvad der skal ændres og forbedres, skriver de.  

Deltageren Toby Johnsons skulle i et af tilfældene have forsøgt at rive BH'en af Jennifer.

Den anden kvinde, Annie, fortæller, at Toby blev aggressiv, da hun afviste ham.

- Han gik bare længere og længere, siger Annie Dahlberg til Expressen og forklarer, at han tvang sine fingre op i hendes underliv.

- Han tog rigtigt hånden ind – og fingrene, ligesom.

Kvinderne fortalte desuden til Expressen, at de i månedsvis ikke måtte sige en lyd om forløbet på hotellet – af frygt for kontraktbrud. 

"Ex on the Beach" indstilles også

Også den svenske version af ”Ex on the Beach” bliver nu sløjfet. Programmet var ellers i fuld gang med at caste deltagere, og optagelserne skulle begynde til sommer.

-Vi tror helt enkelt ikke, at det er, hvad seerne ønsker lige nu, oplyser Sanna Gollne, pressemedarbejder fra Discovery Networks til den svenske avis.

Deltageren Toby Johnson, der nu undersøges af politiet efter episoderne på det luksuriøse tv-hotel, har på sine sociale medier sagt undskyld. 

- Undskyld. Jeg ved, at min opførsel sidste år var forfærdelig og modbydelig, skrev han på sin Instragram. 

Sponsoreret indhold