Reality22. september 2015

Efter operation: Jeg lugtede af råddent kød

Doris blev alvorligt kvæstet i en trafikulykke og en operation, der skulle redde hendes ben, tog livsglæden fra hende. Siden er hun blevet genopereret 20 gange
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/doris1.jpg
 Foto: TV3

Det lignede ellers en mirakuløs situation for Doris, da hun fik en dengang banebrydende operation efter et færdselsuheld i 1972, der nær havde kostet hende det ene ben. Men bagefter gik det virkelig galt.

Lægerne benyttede dengang hud fra hendes mave til at redde benet. Det lykkedes at redde hendes ben, men bagefter så hendes mave forfærdelig ud. Det lignede, at hun havde tre maver, og navlen sad fuldstændig forkert.

- Jeg har været ked af det siden 1972. Det er et kapitel, der skal lukkes i mit liv, fortæller Doris hjerteskærende om sin situation i dag i prorgrammet "Mit plastikmareridt".

Til en fest noget tid efter den første operation i 1972 blev det endda så grelt, at hun måtte tage hjem, fordi hun stank af råddent kød. Samme aften måtte hun hasteopereres.

Doris har siden ulykken været gennem mange operationer både for at skaffe hende førligheden tilbage i benet, men også for at gøre noget ved maven efter hendes første operation.

Hun kan især fortælle grufulde detaljer om en operation for to år siden, der skulle rette op på hendes maveskind.

- Der, hvor min navle sad, gik der infektion i såret. Hullet blev større og større. Det var som en clementin til sidst, fortæller en tårevædet Doris til plastikirurgerne forud for at vise sin mave frem.

Foruden at hendes navle nu er malplaceret, og det ligner, hun har tre maver, så beskriver hun også såret på maven som ’et hajbid’.

Derfor er hun mødt op hos plastikkirurgerne i ”Mit plastikmareridt” for at vise sit problem, og forhåbentligt kan de hjælpe hende med en ordentlig operation, så hun kan få livsglæden tilbage.

Du kan se, om Doris får hjælp i aftenens afsnit af ”Mit plastikmareridt”, som bliver sendt i aften på TV3 klokken 21.00.

Du kan her se et klip fra aftenens program, hvor Doris viser sin mave frem (ADVARSEL: STÆRKE BILLEDER):

Udover Doris kan du i aften også møde Tanja, der i 2006 gennemgik en fatal plastikoperation i Letland. Du kan se resultatet af operationen her:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_realitv_116.png

Sponsoreret indhold