Nyheder8. september 2015

Jane havde sex fire gange dagligt, men så ødelagde brysterne hendes sexliv

Efter Jane havde besøgt en plastikkirurg for at få rettet op på sine bryster, endte resultatet med forfald mellem lagenerne for hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jane-play.jpg
 Foto: TV3

Jane, der medvirker i aftenens afsnit af ”Mit plastikmareridt” på TV3, taler åbent ud om, hvordan hendes fejlslagne tur under kniven satte en stopper for hendes ellers aktive sexliv med sin mand.

- Jeg nyder det ikke mere på samme måde, siger Jane i klippet, som du kan se i bunden af artiklen, omkring den smule tilbageværende sexliv, der er mellem Jane og hendes mand. Men udseendet og specielt overfølsomheden på hendes brystvorter gør sex for hende mildest talt besværligt.

Før operationen havde Jane og hendes mand gennem 15 år ellers sex op til flere gange om dagen, men i dag er det en helt anden historie. Parret blev derfor enige om, at brysterne skulle rettes op, efter deres børn havde haft indflydelse på dem.

Men ikke alle er enige i, at brysterne bærer hele skylden for komplikationerne i sexlivet.

[node:aller-related-content]

- Det er jo ikke første, at man hører, at ti år og to børn ændrer sexlivet i et parforhold, siger plastikkirurgen Jens Jørgen Elberg, der er med for at rette op på problemet.

Jane bliver bedt om at vise brysterne frem, så plastikkirurgerne kan få syn for sagn. Det kan du se nærmere om i klippet i bunden af artiklen her.

Udsigterne lader desværre ikke til at være for gode for Jane, hvis hun har for store forhåbninger om at får ændret skavankerne fra den første operation radikalt.

Du kan høre om, hvorfor Jane ikke skal sætte forhåbningerne for højt, og så er der premiere på tredje sæson af ”Mit plastikmareridt” klokken 21.00 i aften på TV3.

Her kan du se klippet fra aftenens afsnit:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold