Reality2. maj 2024

Efter Dubai-drama: Her bryder Katerina Pitzner sammen på tv

I det seneste afsnit af "Diamantfamilien – fanget i Dubai" overmander følelserne Katerina Pitzner
Følelserne overmander Katerina Pitzner i fjerde afsnit af "Diamantfamilien – Fanget i Dubai".
Følelserne overmander Katerina Pitzner i fjerde afsnit af "Diamantfamilien – Fanget i Dubai".
 Foto: Pineapple Entertainment/TV 2

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner erkender: Løj for familien om muslimsk ægteskab

Der hersker ingen tvivl om, at hele familien Pitzner var under massivt pres, da Elvira Pitzner i flere måneder var viklet ind i et drama i Dubai.

Hele forløbet er blevet dokumenteret i TV 2-serien "Diamantfamilien – fanget i Dubai", og i det sidste afsnit får seerne den ellers altid fattede Katerina Pitzner at se helt uden filter.

Det følelsesmæssige maskefald finder sted, da det er en realitet, at Elvira går fri, og det får mama Pitzner til at reflektere over, hvad den alvorlige og strabadserende sag har gjort ved dem som familie.

– Den tanke om, at Elvira først er fængslet, senere frihedsberøvet i Dubai, er jo en mors værste mareridt. Helt uvirkeligt, siger hun, mens hun kæmper med tårerne.

– Jeg har kunne konstatere, at når familien kommer i en krise af den her kaliber, så rykker vi meget, meget tæt sammen i bussen, fortsætter hun, men må stoppe op for at få styr på følelserne.

Da tårerne er under kontrol, fortsætter Katerina:

– Der er noget, der hele tiden har været totalt urokkeligt, og det er kærligheden til Elvira, støtten til hende. Uanset hvor forbandede vi alle har været på hende, og hvor dumt vi alle synes, det er, at hun skrev under på det forbandede stykke papir. Det har overhovedet ikke ændret på vores støtte eller vores kærlighed til hende, slår hun fast og afslutter:

– Og det, synes jeg, er stærkt.

Du kan se det fjerde og sidste afsnit af "Diamantfamilien – Fanget i Dubai" på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold