Reality30. juli 2016

"Dumme Pernille" er kommet ind på drømmestudiet

Pernille Nygaard fra Paradise Hotel blev ikke kendt for sin IQ, men den unge kvinde har altså hovedet skruet rigtig på. Nu er hun nemlig kommet ind på drømmestudiet, og om tre år får hun titlen jurist
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-29639.jpg
 (Foto: René Schütze)

Hun blev kendt for fantastiske sprogblomster som ”pjerserkat” og ”mandshumanistisk”.

Hun brillerede, da hun forsøgte at forklare, at man ikke kunne leve uden sin blindtarm, fordi det ”jo er den, man tisser med”.

Med andre ord blev Pernille Nygaard hurtigt kendt som hende den dumme, da hun medvirkede i ”Paradise Hotel” i 2012. Faktisk endte hun med at få øgenavnet ”Dumme Pernille”.

Se billeder af Pernille Nygaard i galleriet nederst i artiklen.

Men den titel skal snart skiftes ud. For Pernille Nygaard – der altså har hovedet skrueligt rigtig på – får om tre år titlen ”jurist”.

Den unge kvinde har nemlig lige fået at vide, at hun er blevet optaget på sit drømmestudie.

Den glædelige nyhed afslørede Pernille Nygaard på Facebook natten til lørdag, da hun fik svar på, om hun var blevet optaget på sit studie.

Se billeder af Pernille Nygaard i galleriet nederst i artiklen.

- Jeg kan med glæde meddele, at jeg er kommet ind på mit drømmestudie fra 1. september på Jura uddannelsen. Om 3 år kan I bare kalde mig jurist, og senere forhåbenligt advokat! Er simpelthen så ovenud lykkelig, og jeg kan slet ikke vente med at gå i krig med alle de tunge bøger, skrev Pernille Nygaard på Facebook.

Og den glædelige nyhed er da også blevet bemærket af andre. Indtil videre har over 350 har således ”liket” hendes status, mens det strømmer ind med lykønskninger til den kloge, unge kvinde.

I alt har 66.439 danskere fået plads på en de uddannelser, de har søgt optagelse på. Hver fjerde har fået afslag. Det svarer til omkring 23.500.

Se billeder af Pernille Nygaard i galleriet herunder:

Pernille Nygaard - billeder af hende på stranden

Sponsoreret indhold