Nyheder 22. januar 2014

”Dumme Pernille”: Jeg er tit blevet overfaldet

Reality-livet for Pernille har haft store konsekvenser
Af af
Pernille Nygaard blev kendt som Dumme Pernille
Pernille Nygaard blev kendt som Dumme Pernille
Foto: Thomas S. Laursen
Hun blev kendt som "Dumme Pernille" i Paradise Hotel. Og siden hun forlod hotellet, har det været svært for Frederikshavner-pigen at blive set som andet end den dumme pige fra TV3s populære reality-serie.

I en ny tv-serie på DR følger vi Pernille Nygaard, som "Dumme Pernille" hedder i virkeligheden, og en række andre reality-deltagere på både godt og ondt.

Og ondt har Pernille Nygaard oplevet utallige gange, siden hun checkede ud af Paradise Hotel. Det afslører hun i et interview med BT:

- Jeg er tit blevet overfaldet og fået hældt drinks ud over mig, siger hun til BT og uddyber, at det er blevet værre efter, hun har været med i adskillige reality-programmer.

Her er "Dumme Pernilles" IQ

I aftenenes afsnit af DRs 'Selvoptaget' er en bytur da også ved at ende helt galt for Pernille. Hun havner i et anspændt skænderi med en fyr, som ender med at tage fat i Pernille og true hende.

- Han tager mig på røven, og det blev jeg lidt sur over. Jeg havde jo en kæreste, og jeg synes, det var lidt mærkeligt. Så tager han fat i mit kamera, fordi han vil smadre det, så ender han med at tage fat i mig, og min trøje bliver revet i stykker, siger hun til BT.

Pernille ender med at flygte ind i en holdende bil, mens fyren kaster en stol efter hende.

Divaer: De er for dumme

Til BTfortæller Pernille, at hun godt er klar over, at episoder som disse er en del af pakken, når man er blevet et kendt ansigt efter at have medvirket i fx Paradise Hotel.

Men der er faktisk andre konsekvenser, hun er mere ked af:

- Det har kostet i forhold til privatlivet. Dem, der har kendt mig fra før Paradise, siger, jeg er blevet en anden. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne blive den 'gamle' Pernille igen. Jeg synes jo ikke, at jeg har ændret mig, men det har jeg måske nok. Så det har kostet nogle gode venskaber og forhold, siger hun.

Sponsoreret indhold