Reality13. september 2021

Drama i "Robinson-ekspeditionen": Aftaler snyd i dødskampen

Spoiler-advarsel: Læs kun videre, hvis du vil vide, hvem der kommer i dødskamp i nyeste afsnit af "Robinson-ekspeditionen".
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2201_stills_096.png
 Foto: NENT

Hvis der er noget, den berygtede og ikoniske ekspeditionsleder Jakob Kjeldbjerg ikke tolererer, så er det deltagere, der snyder i "Robinson-ekspeditionen".

Alligevel er det netop, hvad to af dem aftaler at gøre, da den forestående dødskamp nærmer sig i ugens afsnit af realityprogrammet, der går ud på at overleve på en øde ø.

Her diskuterer holdene, hvem de skal sende af sted, da vinderen må tage taberen med hjem til sit hold. Det vil sige, at hvis hold nords udsendte taber dødskampen, bliver vedkommende sendt over på hold syd - og omvendt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/re_pgm2201_stills_096.png
 Foto: NENT

Hold Nord er indtil videre ikke særlig heldige, når det kommer til dyster i "Robinson-ekspeditionen". Foto: NENT

Den detalje får pludselig Ninos Oraha til at melde sig som en mulig dødskæmper, og til holdkammeraten Martin Svensson afslører han, at han har en plan.

Ninos har nemlig en bekendt ovre på hold syd, Anders, som han gerne vil over og snuse hos, indrømmer han - og derfor vil han tabe dødskampen med vilje.

- Jeg brød mig ikke om at være på hold nord, for de var meget negative, og der var for mange alfahanner. Hvis jeg kom over på det andet hold, kunne jeg blive styrket, fordi jeg kendte Anders hjemmefra, forklarer Ninos til SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ninos_oraha_32_ar_tilst.jpg
 Foto: Janus Nielsen

Ninos Oraha er 32 år og kommer fra Tilst ved Aarhus. Foto: Janus Nielsen

Svensson går med på Ninos' plan om at tabe dødskampen med vilje, men kort efter fortryder han og afslører aftalen til nogle af de andre holdkammerater.

- Det er spillets regler. Svensson sladrer for at blive mere vellidt af de andre, og det forstår jeg godt. Jeg havde gjort det samme, siger Ninos i dag.

Se, hvad der sker, da Ninos beslutter at tabe dødskampen, i ugens afsnit af "Robinson-ekspeditionen" klokken 20 på TV3 eller allerede nu på Viaplay.

null

Sponsoreret indhold