Reality6. april 2022

Dobbeltinterview: Bro og Jasmin afslører flere hemmeligheder i nyt program

Kevin "Bro" Andreasen og realitykæresten Jasmin Victoria har lukket et kamerahold ind i deres parforhold, så vi nu kan komme helt tæt på deres op- og nedture. Her forklarer de, hvorfor – og hvad vi skal glæde os til.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For fire måneder siden fik popstjernen Bro og hans kæreste, Jasmin Victoria, muligheden for at få deres eget tv-program.

Og selv om paradisoen først var lidt skeptisk, kan vi snart følge parret i serien "Bro & Jasmin", der har premiere 12. april.

– Det er 100 procent ærligt, og hvis folk ikke kan lide det, så kan de ikke lide det. Men jeg ved, at folk vil kunne se, at vi også bare er normale og har en normal hverdag og kommer op at skændes meget nogle gange, siger Bro.

– Ja, at der også er en bagside af medaljen, supplerer Jasmin.

Artiklen fortsætter under billedet …

Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser i den grad parforholdets op- og nedture frem i realityprogrammet "Bro & Jasmin" på Discovery+.
 Foto: Gregers Overvad

Jasmin Victoria og Kevin "Bro" Andreasen viser parforholdet frem i tv-.programmet "Bro & Jasmin" på Discovery+. Foto: Gregers Overvad

Det er nemlig ikke altid nemt at være kærester med en dansk popstjerne, og i traileren til det nye program kan vi også se, at Jasmin taler om episoder, hvor Kevin drikker for meget.

Det er formentlig en af de ting, Bro taler om, når han siger:

– Der kommer nok nogle ting på banen, som jeg ville have undladt at sige, hvis ikke jeg lavede det program her.

– Det var vigtigt for os at gøre det for at være relaterbare. Og det er også derfor, vi har valgt at være så ærlige i det, forklarer Jasmin.

Holder intet tilbage

Paradisoen fortæller, at de begge har gjort sig mange overvejelser, før de sagde ja til programmet, og nu er de spændte på modtagelsen, som de selvfølgelig håber er god.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko5218.jpg
 Foto: Gregers Overvad

– Jeg faldt mere for Kevin end for Bro, fortæller Jasmin. Foto: Gregers Overvad

– Der er ikke noget, der er holdt tilbage, der er ingen maske. Vi blotter os, forklarer Jasmin Victoria, der også afslører, at det er skræmmende at åbne sig sådan for hele Danmark.

– Det er dybe vejrtrækninger de her dage.

Hvilke hemmeligheder, der afsløres, må vi vente med at se, til "Bro & Jasmin" får premiere på Discovery+.

– Det bliver spændende, hvad folk kommer til at sige, for der er nogen, der ikke ved noget om dig, og så er der nogen, der slet ikke ved noget om mig, som også kommer på banen, fortæller Bro.

Se hele interviewet med Kevin "Bro" Andreasen og Jasmin Victoria i videoen øverst i artiklen.

https://imgix.seoghoer.dk/20220401_gko5004.jpg
 Foto: Gregers Overvad

"Bro & Jasmin" har premiere 12. april på Discovery+. Foto: Gregers Overvad

Sponsoreret indhold