Fetterlein i tv-comeback: Indtager "Divaer i junglen" (igen)

Frederik Fetterlein gør comeback, når han atter indtager "Diaver i junglen", som er tilbage på TV3 og Viaplay 1. april klokken 20.00. 

Fetterlein var med i første sæson af "Divaer i junglen", hvor Geggo løb med titlen som junglens sejeste diva. Egentligt røg han ud, men han fik endnu en chance, da én af de andre divaer frivilligt forlod junglen. Og nu er han altså tilbage. 

En anden, som også er tilbage, er Garvede Jakob Kjeldbjerg, der igen styrer løjerne, når Nikita Klæstrup, Sigmund Trondheim, Boris Laursen, Nathalie Loglo, Philip May, Mariyah Samia, Nynne Larsen, Julie Lieberkind og Chanel Misic - og nu også Frederik Fetterlein - indtager junglen. 

Artiklen fortsætter under videoen

Der er lagt op til en dramatisk, hæsblæsende, hylende morsom og romantisk trejde sæson, når divaerne skal kæmpe om at bo i luksuslejren eller lortelejren - en lortelejr, som de år selv skal bygge færdigt, og hvem tager teten og graver toilettet? Og så slår det gnister mellem to deltagere, der pludselig er midtpunkt for en vaskeægte jungleromance. 

Hvem løber med titlen som junglens sejeste diva og præmien på 100.000 kroner? Det finder vi ud af, når "Divaer i junglen" er tilbage den 1. april klokken 20.00 på TV3 og Viaplay. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close