Vild ups'er: Har "Divaer i junglen"-castet afsløret sig selv?

Der er drama fra starten, når \

Der er drama fra starten, når "Divaer i Junglen" er tilbage.

Foto: TV3

I mandags kom det frem, at det populære TV3-program "Divaer i junglen" vender tilbage. Det afslørede vært Jakob Kjeldbjerg i en video, der hverken afslørede dato eller løftede sløret for den flok divaer, der indtager junglen. 

Tidligere har SE og HØR afsløret, af den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Philip May er med, mens det også har været fremme, at den tidligere "X Factor"-deltager Sigmund Tronheim tjekker ind i junglen. Og nu tyder meget på, at en stor del af det resterende cast mere eller mindre har afsløret sig selv på deres Instagram-profiler. Se bare her: 

Sigmund lagde 11. februar dette billede på sin Instagram-profil. Tag et grundligt kig på de omgivelser, "X Factor"-divaen befinder sig i. 

Vis dette opslag på Instagram

i want it I GOT IT

Et opslag delt af Sigmund (@sigmundmusic) den

For alting tyder på, at også den tidligere "Dagens mand"-deltager, Nynne Larsen, har befundet sig i selvsamme omgivelser. Den 17. februar lægger hun nemlig dette billede på sin Instagram-profil: 

Vis dette opslag på Instagram

Mood

Et opslag delt af Nynne Larsen ♡ (@nynnelarsen) den

Også "Love Island"-deltageren Nathalie Loglo poser for en fotograf i helt samme pool som Sigmund og Nynne på sin Instagram-profil. Og "Besat af Bad Boys"-stjernen Mariyah har også befundet sig i eksotiske omgivelser i samme tidsrum, viser posts på hendes Instagram-profil - måske sammen med de andre? Begge realitybabes' Instagram-profiler er private, så SE og HØR kan ikke embedde deres posts, men der er ingen tvivl om, at i hvert fald Nathalie har befundet sig helt samme sted som Sigmund og Nynne.

Det stopper dog ikke her, for selvom poolen ikke er helt den samme, så peger tingene i retning af, at også Nikita Klæstrup har befundet sig i Sydens sol på samme tid som Nathalie, Sigmund, Mariyah og Nynne. Den 12. februar poster hun dette billede på sin Instagram-profil: 

Vis dette opslag på Instagram

You’re just the last of the real ones.

Et opslag delt af Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) den

Derudover har den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Julie Lieberkind holdt en mistænksom veltimet pause fra sine sociale medier i samme tidsrum, som "Divaer i junglen"-optagelserne fandt sted, og så har kilder tæt på Boris Laursen fortalt til SE og HØR, at også han har været en smuttur i junglen. 

Intet er sikkert, men med realitystjernernes posts - eller mangel på samme - på Instagram, tyder noget på, at vi får Philip May, Sigmund, Boris Laursen, Nathalie Loglo, Julie Lieberkind, Nikita Klæstrup, Nynne Larsen og Mariyah Samia at se, når "Divaer i junglen" på et tidspunkt er tilbage. 

SE og HØR har været i kontakt med TV3, der endnu ikke vil sige noget om, hvem der medvirker i en nye sæson af "Divaer i junglen".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close