Reality24. august 2023

Det så du ikke på tv: "Gift ved første blik"-produktionen i panik

Da gommen Rasmus pludselig hilste på Saras bedste veninde lige før vielsen, piblede sveden frem hos "Gift ved første blik"-produktionen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kathrine og Michael Kelså Harders var med i programmet i 2018. Parret har tre gode råd til, hvordan man bedst håndterer at blive gift ved første blik.
 Video: Aller TV Desk

En af både Sara Eckhardt og gommen Rasmus Glasdams bekymringer gik på, om ”Gift ved første blik”-produktionen havde matchet dem med en, de kendte.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik": Her er grunden til, at parrene ikke skal sove sammen på bryllupsnatten

Og det var da også lige ved og næsten det, der skete, da parret blev viet i maj.

I hvert fald fortæller Sara, at hendes bedste veninde, Anna, som er en del på skærmen i første afsnit, har gået i gymnasiet med Rasmus.

– Da han går ned ad gulvet, ser han hende og siger: ”Hej, Anna”. Der går alle i panik over, om vi kender hinanden, siger odenseaneren til SE og HØR.

Rasmus Glasdam er oprindeligt også fynbo, men er siden flyttet til Frederiksberg. Han og Sara Eckhardt har nogle barndomsvenner til fælles.
Rasmus Glasdam er oprindeligt også fynbo, men er siden flyttet til Frederiksberg. Han og Sara Eckhardt har nogle barndomsvenner til fælles.
 Foto: Snowman Productions

– Der var nogle svedige håndflader hos produktionen. Da de opdager, at Rasmus og Anna hilser på hinanden, der begynder de at svede, husker Sara Eckhardt, der dog ikke selv havde set Rasmus før.

Hun fandt dog hurtigt ud af, at selv om han for hende stadig var helt fremmed, var han det ikke for veninden.

– Så jeg kiggede meget over på Anna i løbet af dagen. Det var så syret.

Sponsoreret indhold