Reality16. august 2018

Det faldt vi for ved hinanden

"Paradise Hotel"-fyren Kasper "Fløde" Klausen fandt sin nye kæreste, da de begge deltog i realityprogrammet "Ex on the Beach"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180815dm_premiere_pa_ex_on_the_beach_028.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

På mandag har Kanal 4 premiere på den danske udgave af "Ex on the Beach", men allerede inden programmet er gået i gang, er det første kærestepar stået frem.

Kasper "Fløde" Klausen, der blev kendt i "Paradise Hotel" og Michelle Vind er nemlig blevet kærester efter deres deltagelse i realityprogrammet.

Til SE og HØR fortæller de, hvad det var, de faldt for, ved hinanden.

- Først og fremmest ser hun jo vanvittigt godt ud. Hun har en drømmekrop. Og jeg har aldrig mødt en pige, som jeg kunne have det så sjovt med, fortæller Kasper til SE og HØR i forbindelse med premieren på "Ex on the Beach".

- Jeg har været meget kræsen, og jeg har haft svært ved at lukke en pige ind i mit liv, fortæller Kasper også.

Michelle er glad for, at hun i Kasper har fundet en fyr, som hun kan være sig selv med.

- Jeg har altid ledt efter en fyr, som man kan være sig selv med. Være fjollet og slå sig løs. Det her med, at man kan tage i byen alene sammen og slå sig løs sammen, siger hun.

Ingen af de to er bange for at se sig selv og hinanden på TV, når programmet har premiere på mandag.

- Jeg synes, at vi har været meget ærlige over for hinanden omkring, hvad der er sket derinde, fortæller Kasper til SE og HØR.

- Det er jo fortid, så det er ikke noget problem for mig, følger Michelle op.

Se interviewet med Kasper og Michelle herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

"Ex on the Beach" og stammer oprindeligt fra England, hvor det siden 2014 har fanget flere andre landes interesse - og nu også Danmarks.

- Vi har længe kigget efter et realityformat, som kunne noget nyt. ’Ex on the Beach’ er reality, når det er allerbedst. Her er ikke nogen konkurrencer eller præmier og dermed heller ikke nogen taktiske alliancer eller spil for galleriet. Der er heller ikke nogen, der kan stemmes ud. Det hele styres fra kulissen, og deltagerne ved aldrig, hvem der ryger ud eller hvorfor, og ikke mindst hvilken ekskæreste der er den næste til at træde op af vandet. Det er kort sagt en kunstig verden med ægte følelser - en soap med rigtige mennesker om man vil, fortalte programdirektør på Kanal 4, Anne Garlichs, i en pressemeddelelse, da det kom frem, at det populære program skal sendes på Kanal 4.

"Ex on the Beach" har premiere på Kanal 4 mandag den 20. august.

Sponsoreret indhold