Reality4. april 2018

Vildt sex-realityprogram kommer til Danmark

"Paradise Hotel" får de flestes tanker ledt over på sex - men det er ingenting sammenlignet med det program, som Kanal 4 kommer til at vise senere på året.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03031214.jpg
 Foto: All Over Press

En soap med rigtige mennesker.

Sådan forklarer Discovery Network Danmarks programdirektør, Anne Garlichs, det nye reality-program på Kanal 4.

Programmet hedder "Ex on the Beach" og stammer oprindeligt fra England, hvor det siden 2014 har fanget flere andre landes interesse - og nu også Danmarks.

-Vi har længe kigget efter et realityformat, som kunne noget nyt. ’Ex on the Beach’ er reality, når det er allerbedst. Her er ikke nogen konkurrencer eller præmier og dermed heller ikke nogen taktiske alliancer eller spil for galleriet. Der er heller ikke nogen, der kan stemmes ud. Det hele styres fra kulissen, og deltagerne ved aldrig, hvem der ryger ud eller hvorfor, og ikke mindst hvilken ekskæreste der er den næste til at træde op af vandet. Det er kort sagt en kunstig verden med ægte følelser - en soap med rigtige mennesker om man vil, lyder det fra programdirektøren i en pressemeddelelse.

- Der er en stærk genkendelse i emnet ekskærester. Alle har dem. Dem som man gerne vil undgå, dem man hader, og dem man drømmer om i hemmelighed. At møde kærlighed fra fortiden er skræmmende, pirrende og noget alle danskere kan relatere til, forklarer hun.

I det danske program bildes otte unge danskere ind, at de skal af sted til Mauritius for at deltage i et klassisk dating-program.

Efter ankomst viser det sig dog, at de alle bliver konfronteret med en ekskæreste. Nogle af eks'erne er der for at få hævn, mens andre håber på at blive genforenet med den tidligere partner.

Programmet har været vidt diskuteret, fordi det netop har indeholdt store mængder sex.

Programmet bliver vist på Kanal 4 og streamingtjenesten Dplay - men hvornår premieren præcis er, vides endnu ikke. Discovery kan kun sige, at det bliver i år.

Årets "Paradise Hotel"-deltagere - 2018

Sponsoreret indhold