Reality13. januar 2024

Derfor kommer Nicole Brøggler ikke til Reality Awards

Hun er kendt for sine vilde looks til rød løber – og det er netop dem, der er en del af årsagen til, at Nicole Brøggler ikke deltager i Reality Awards 2024
Prisuddelingen Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen i København.
Reality Awards 2016 i Cirkusbygningen i København. Nicole Brøggler kører skolepigelooket med tilhørende lilla havfruehår.
 Foto: Aller Media DK

LÆS OGSÅ: Hele overblikket: ALLE de nominerede til Reality Awards 2024

Man kan ikke sige Reality Awards uden at tænke på Nicole Brøggler, der i samarbejde med frisøren Danni Sigen leverede det ene vilde look efter det andet på realitybragets røde løber for år tilbage.

Men selv om det til dato største show fra skaberen Kit Nielsen, Reality Awards 2024, i aften løber af stablen, bliver det uden Nicole Brøggler.

Den letpåklædte tv-kendis og pornostjerne er simpelthen ikke velkommen.

I 2017 blev hun nemlig bandlyst af Reality Awards' mor, Kit Nielsen, efter hun var blevet advaret mod at smide tøjet ved et event, hvor tv-deltagerne mødtes til et fodboldarrangement med deres familier.

Nicole Brøggler og Danni Sigen gjorde i deres tid en dyd ud af at overraske på den røde løber. I 2017 var det med bondage og påspændingsdildo.
Nicole Brøggler og Danni Sigen gjorde i deres tid en dyd ud af at overraske på den røde løber. I 2017 var det med bondage og påspændingsdildo.
 Foto: Thomas Laursen

Ifølge Kit Nielsen gik der kun 10 minutter, før Nicole Brøggler smed tøjet til det ellers familievenlige arrangement, og det var dråben, efter hun året før skabte stor ståhej sammen med Danni Sigen, der endte på hospitalet.

Til Ekstra Bladet sagde Nicole Brøggler dengang:

– De vil gerne gøre Reality Awards til alt det, reality ikke er. Helt igennem kedeligt. Når jeg ikke må lave sjov og ballade og provokere på den røde løber, ser jeg ærligt ingen grund til at komme.

Sponsoreret indhold