Reality10. januar 2024

Sådan kan du følge GRATIS med i Reality Awards 2024 hos SE og HØR

Her får du det fulde overblik over årets reality-brag, som løber af stablen lørdag 13. januar 2024 – du kan nemlig følge med i Reality Awards 2024 helt gratis
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se musikvideoen til "VIP Reality"-sangen ovenfor.
 Video: Aller TV

LÆS OGSÅ: Reality Awards 2024: Her er de nominerede til "Årets scoring"

Det kan være småt med pengene i januar, men frygt ikke: Du kan sagtens følge med i Realty Awards 2024 uden at føje et abonnement til samlingen.

Hos SE og HØR dækker vi nemlig årets reality-brag intensivt, og der er flere måder, du HELT GRATIS kan følge med i alt, hvad der sker til og – måske vigtigst af alt – rundt om og efter showet i KB Hallen.

Her kan du følge Reality Awards 2024 gratis

Klokken 18.15: Rød løber

Vi sender live fra rød løber på SE og HØRs Facebook-side og på SH.dk, hvor du kan se realitydeltagernes vilde outfits og høre interviews. Livesendingen fortsætter resten af aftenen og klipper også ind i salen, hvor vi får seneste gossip fra deltagerne ved bordene.

Samtidig går vores liveblog i luften på SH.dk. Her kan du opleve Reality Awards med hurtige og skarpe observationer og billeder direkte fra rød løber og senere fra salen, når både prisuddeling, optrædener og til sidst efterfest ruller af sted. Næsten som at være der selv.

Klokken 20: Showet går i gang

Som noget helt nyt livekommenterer SE og HØR for første gang hele showet fra vores ministudie i salen, hvor vi undervejs får besøg af forskellige gæster og vindere. Det bliver vildt, det bliver gakket, og du kan selvfølgelig følge med fuldstændig gratis på SH.dk og SE og HØRs Facebook-side.

På vores liveblog får du samtidig seneste nyt om, hvad der foregår på scenen, ligesom der opdateres med friske fotos. Det vil du ikke gå glip af. I livebloggen kan du også stille spørgsmål til vores øjne og ører i salen.

Klokken cirka 22: Showet slutter efterfesten begynder

Når den sidste pris er uddelt, er det langt fra slut. Nu begynder efterfesten, og her sender vi live fra salen, baren og ikke mindst dansegulvet for blandt andet at se, hvem der snaver i aften. Det hele foregår stadig på SH.dk og på SE og HØRs Facebook-side.

Sponsoreret indhold