Reality21. maj 2019

Derfor har Kim og Kanye kaldt deres søn Psalm West

10. maj kom Kim Kardashian West og Kanye Wests fjerde barn til verden, og en uge senere fortalte de, at han har fået navnet Psalm West
https://imgix.seoghoer.dk/kanye_west_og_kim_kardashian2.jpg
 (Foto: MEGA)

Det er lige under to uger siden, at Kim Kardashian West og Kanye West blev forældre til deres fjerde barn.

Det skete den 10. maj, og lige godt en uge senere, afslørede Kim Kardashian på Instagram, at de nu havde fundet et navn til den lille ny.

Navnet på Kim og Kanyes lille dreng er Psalm West, og det kom som lidt af en overraskelse for mange fans, som havde gættet på navne som Bear (på grund af en emoji), Teddy (som bjørnen), Don (for Kanyes mor Donda West) eller Rob for Kim Kardashians afdøde far, Robert Kardashian.

Men ingen ramte rigtigt, for navnet er altså Psalm West.

Og der er en helt særlig grund til, at den lille ny har fået netop dét navn. Psalm betyder "sang" på hebraisk, og der er også "the Book of Psalms" i biblen.

Derudover har en kilde fortalt til E! News, at det var Kanye, der valgte navnet.

- Det repræsenterer deres spiritualitet. Det var meget vigtigt for ham, og Kim ville gerne have, at navnet havde en betydning, der havde en ægte repræsentation af deres familie, så de blev enige om navnet, fortæller kilden til mediet.

Dermed fik den lille nyfødte dreng sit navn.

Lykkeligere end nogensinde før

Kilden fortæller også, at familien, der nu består af seks personer, nyder lille Psalms ankomst.

- Deres forhold er rigtig godt lige nu, og de er mere forelskede end nogensinde før. De føler sig begge to meget komplette efter Psalm og elsker alt det skøre ved at have fire børn i huset, siger kilden.

Der er en del at fejre i Kardashian-West-hjemmet. Der er nu kun et par dage til, at Kim og Kanye kan fejre bryllupsdag. Parret har været gift i fem år. De blev gift i Firenze i Italien den 24. maj 2014.

Sponsoreret indhold