Reality21. marts 2017

Irina: Derfor dropper vi USA-drømmen

Bloggeren havde kraftigt overvejet at flytte til Los Angeles – men de planer er nu lagt på hylden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/irina_olsen.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Siden hun var 12 år, har Irina Olsen drømt om at bo i Hollywood – og hun har netop været i Los Angeles for at finde ud af, om hun og dj-kæresten Morten Brangstrup Olsen, også kendt som Faustix, og deres to-årige datter Allessia skulle flytte til "Englenes by".

Men det kommer ikke til at ske, afslører Irina nu på sin blog.

- Morten har endnu flere muligheder i USA med det musik, som han producerer, og jeg kunne sikkert godt finde noget derovre også + vi har lidt netværk oveni. Det er i hvert fald blevet fuldstændig realistisk. Men nu har vi Allessia, og jeg har altså prøvet det før, det med at flytte til et andet land og starte forfra, og jeg ved, hvad det kræver, skriver hun på bloggen.

- Jeg er sikker på, at det fungerer godt for nogle, men vi tog det valg på denne sidste tur, at vi tre ikke skal være så langt væk fra vores familie og venner. Det ønsker jeg slet ikke for Allessia og vil gerne give hende mere stabilitet og vante rammer… og ja, det har nok noget at gøre med, at jeg selv altid savnede det. Danmark er et dejligt land at vokse op i, og jeg kan godt skære ned på mine ambitioner, for jeg vil egentlig hellere bare være tæt på familie og venner og nyde hverdagen, uddyber hun.

Ifølge Irina rejser kæresten generelt meget - og så må hun og datteren i stedet tage med en gang imellem.

Sponsoreret indhold