Reality 5. marts 2015

Deltager i nøgenprogram solgte sprøjteorgasmer

Lærke fra ”Adam og Eva” i frækt bijob
Af af

Lærke fra "Adam og Eva"

Den flotte brunette Lærke Mercedes Schartau er vant til rampelyset. I mandags var hun med i TV3s nøgendating-program "Adam og Eva". Når hun ikke er i fjernsynet, arbejder Lærke som stripper - og så tjener TV-baben penge på at lave frække onanishows på internettet - og efterspørgslen stiger og stiger.

- Jeg har ikke været online og det er så ærgerligt, at jeg ikke ejer en computer for jeg har fået mange henvendelser på for eksempel Facebook om at komme på webcam igen. Den første gik der også 517 kroner ind uden jeg havde været online Så folk har købt mine betalingsshows selvom jeg ikke har været der live, fortæller Lærke Mercedes Schartau til SE og HØR

På Lærkes frække webcamprofil skrev hun blandt andet:

- Jeg har finally lært kunsten at squirte (at få sprøjteorgasme, red.) så tænder du på det, inviter mig i privaten og få mig til det.

Desuden kunne man læse, at Lærkes bryster er en G-skål, og så er hun glatbarberet.

Efterfølgende har Lærke Mercedes Schartau slettet sin profil på dkwebcam.dk og sælger ikke længere sprøjteorgasmer.

Den ærlige stripper forklarer til SE og HØR, at hun også bliver tilbudt mindre beløb for at sende sexede billeder og videoer via appen Snapchat - indtil videre har beløbene været så små, at den friske pige endnu ikke har sendt frække snaps af sted.

Se flere billeder af Lærke Mercedes Schartau, der også har været SE og HØR-pige i galleriet øverst. 

Sponsoreret indhold