Reality8. december 2016

Irina: - Min lille datter ramt af mystisk udslæt

Irina Babenko beder sine følgere om hjælp til lille Allessia
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-90661.jpg
 (Foto: All Over Press)
Den dejlige blogger Irina Babenko er desperat. Det afslører hun i et nyt blogindlæg.
Det er den halvandet år gamle datter, Allessia, den er gal med. Hun har udviklet eksem/udslæt, og hun klør sig hele tiden.
Det har stået på længe, og Irina er meget ked af situationen og har lyst til at græde. - Jeg har fulgt alle lægens råd, men udslættet er aldrig rigtig gået væk. Når det er allerværst ligner hun én, der er blevet forbrændt – og det er værst under øjnene, i panden, lidt på kinderne, på armene, i nakken og lidt på lårene, skriver Irina.
Hun har prøvet alle mulige slags cremer, men intet bider på eksemen. Irina er overbevist om, at eksemen/udslættet opstår på grund af noget Allessia spiser, men hun har endnu ikke fundet ud af, hvad der udløser det. - Lige nu er jeg bare efter alle med hensyn til hendes mad, lyder det fra den desperate mor. - Onsdag efter vuggestuen var hun SÅ rød i hovedet og kløede sig så meget, at jeg lige overvejede 1813 et sekund, da jeg synes det begyndte at se ud som om hun hævede op. Det hjælper bare ikke på mine angstanfald, kan jeg fortælle jer. Jeg er SÅ bekymret for hende og det kan da bare ikke være rigtigt, at jeg ikke kan få styr på hendes eksem, skriver Irina.
Hun vil ikke vise billeder af udslættet på sin blog, men beskriver det som 'tørre, røde plamager'. Læs hele Irinas blogindlæg her og skriv i kommentarfeltet, hvis du har et godt råd - hun har allerede fået 58 kommentarer med diverse bud på årsagen til Allessias eksem. Se galleri med dejlige Irina:

Irina Babenko 2408 2016

Sponsoreret indhold