Fortvivlet Natascha Linea: Virker mine bryster ikke?

Natascha Linea Kaup er lige blevet mor til tre.

Natascha Linea Kaup er lige blevet mor til tre.

Foto: Aller Media

I starten af det nye år blev Natascha Linea, 23, mor til sit tredje barn, og selvom hun har prøvet det et par gange, så er livet med en nyfødt ikke altid nemt. 

I et blogindlæg med overskriften "Virker mine bryster ikke?" fortæller moren til tre, at hun og hendes familie lige har haft besøg af sundhedsplejersken, der konstaterede, at hendes søn Miso ikke havde taget nok på. 

- Hans øjenkontakt var, som den skulle være, han kunne løfte hovedet så fint. Han var meget vågen i blikket og var udviklingsmæssigt aldersvarende. Men hans vægt sagde kun 3190 gram – 10 gram mere end sidst, så han har kun taget omkring 10 gram på, på cirka 4 uger, hvilket jo på ingen måde er nok, skriver Natascha Linea på sin blog

Meldingen fra sundhedsplejersken kom som et chok for den unge mor, da hun mente, at hendes søn virkede tungere og var ved at vokse ud af sit tøj. 

- Føler mig godt nok lidt som en dårlig mor, at jeg ikke har opdaget, han ikke tog nok på, men han har jo virket glad og tilfreds og virket som om, han har taget på. Så jeg har troet at alt, var som det skulle være, fortæller hun i sit ærlige blogindlæg

Natascha har foruden lille Miso også datteren Lia og sønnen Novah. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close