De unge mødre15. februar 2019

Fortvivlet Natascha Linea: Virker mine bryster ikke?

"De unge mødre"-veteranen er efter et besøg fra sundhedsplejersken kommet i tvivl om, hvorvidt hun har nok mælk til sin nyfødte søn
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/natascha_linea.jpg
 Foto: Aller Media

I starten af det nye år blev Natascha Linea, 23, mor til sit tredje barn, og selvom hun har prøvet det et par gange, så er livet med en nyfødt ikke altid nemt.

I et blogindlæg med overskriften "Virker mine bryster ikke?" fortæller moren til tre, at hun og hendes familie lige har haft besøg af sundhedsplejersken, der konstaterede, at hendes søn Miso ikke havde taget nok på.

- Hans øjenkontakt var, som den skulle være, han kunne løfte hovedet så fint. Han var meget vågen i blikket og var udviklingsmæssigt aldersvarende. Men hans vægt sagde kun 3190 gram – 10 gram mere end sidst, så han har kun taget omkring 10 gram på, på cirka 4 uger, hvilket jo på ingen måde er nok, skriver Natascha Linea på sin blog.

Meldingen fra sundhedsplejersken kom som et chok for den unge mor, da hun mente, at hendes søn virkede tungere og var ved at vokse ud af sit tøj.

- Føler mig godt nok lidt som en dårlig mor, at jeg ikke har opdaget, han ikke tog nok på, men han har jo virket glad og tilfreds og virket som om, han har taget på. Så jeg har troet at alt, var som det skulle være, fortæller hun i sit ærlige blogindlæg.

Natascha har foruden lille Miso også datteren Lia og sønnen Novah.

Sponsoreret indhold