De unge mødre12. september 2017

Trist Nadja Kaagh skal i kræftbehandling igen

"De unge mødre"-deltageren Nadja Kaagh skal endnu en gang i behandling for leukæmi
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/fe-60800.jpg
 (Foto: All Over)

"De unge mødre"-deltageren Nadja Kaagh har i 13 år kæmpet mod kræften, og nu skal hun så endnu en gang igennem et opslidende behandlingsforløb.

Det skriver hun på Facebook.

- Ikke helt rask, men rask nok til at komme hjem og blive helt rask - inden jeg om knap to uger er nødt til at starte kemobehandling igen. Jeg er åbenbart ikke en af de heldige der kan gå ret længe uden behandling før leukæmien er aktiv igen, skriver Nadja i sit opslag, der hurtigt har fået mange søde beskeder med på vejen.

I opslaget fortæller hun også, at hun ikke skal have den samme behandling, som hun har fået de sidste fem år. Hendes krop kan nemlig ikke klare medicinen længere.

- Desværre ikke med hjælp fra den medicin der har været min følgesvend de sidste 5 år, for som det jo er med kemo, så er det noget krads stads og det kunne min bugspytkirtel ikke klare - Og bugspytkirtlen har man jo altså brug for.

Artiklen fortsætter efter opslaget

Nadja Kaagh fortalte tidligere i år, hvordan kræftbehandlingen nu var skyld i, at hun havde måttet sige farvel til sit flotte røde hår, der havde taget skade af den kraftige behandling.

- Næste gang du ser mig, er jeg skaldet. Jeg ville ønske at jeg kunne sige at det var et valg jeg selv havde taget, men det er det ikke. Det er resultatet af 13 års kræftbehandling med bl.a kemo-tabletter, nogle måneders hårtab og to døgn med gråd, tårer og sorg, skrev Nadja på Facebook i juli.

Nadja Kaagh har altid været åben om sin kræftsygdom

Gennem sit lange kræftforløb har "De unge mødre"-stjernen altid været meget åben om, hvordan hun har det, og hvordan hun kæmper med kræften. Det har hun været både i "De unge mødre", men også på de sociale medier og i ugebladene. Tidligere i år fortalte hun, hvordan hendes seneste kræftprøver så ud. - 0,00071 - Det er godt nok et meget, meget lille tal..! Men et tal med en gigantisk betydning. Det er nemlig svaret på min følsomme prøve, der beskriver hvor "meget" leukæmi de kloge laboranter har brugt de sidste 14 dage på at tælle op i min seneste blodprøve, skrev Nadja i maj på Facebook. Nadja Kaagh har sønnerne Sakarias og Sebastian, og så er hun gift med René, som hun blev gift med tilbage i 2014. - Jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være os to resten af livet, har Nadja tidligere fortalt om René til SE og HØR.

Du kan se billeder af Nadja og hendes lille familie i galleriet herunder

Nadja Kaagh fra De Unge Mødre (billeder fra hendes liv og af hendes familie)

Sponsoreret indhold