Nadja Kaagh i rørende opslag: Næste gang du ser mig, er jeg skaldet

Nadja Kaagh har sammen med manden René sønnerne Sebastian og Sakarias.

Nadja Kaagh har sammen med manden René sønnerne Sebastian og Sakarias.

(Foto: All Over)

I 13 år har Nadja Kaagh fra "De unge mødre" kæmpet mod leukæmien, og selvom hun i mange år har været igennem en opslidende kræftbehandling, så har hendes flotte, røde hår aldrig taget særligt meget skade.

Lige indtil nu. Det skriver Nadja i et rørende Facebook-opslag. 

- Næste gang du ser mig, er jeg skaldet. Jeg ville ønske at jeg kunne sige at det var et valg jeg selv havde taget, men det er det ikke. Det er resultatet af 13 års kræftbehandling med bl.a kemo-tabletter, nogle måneders hårtab og to døgn med gråd, tårer og sorg, skriver Nadja i opslaget, der lynhurtigt har fået flere tusinde likes og kommentarer. 
 
 
Selvom det nu er blevet meget synligt, at Nadja Kaagh er syg, så pointerer hun, at hun ikke er mere syg, end hun har været tidligere. Det er bare blevet mere synligt, at hun er syg. 
 
- Jeg er ikke mere syg end jeg var for en måned siden, leukæmien er stadig under kontrol, kemoen er hård ved min krop og er bl.a skyld i at jeg i sidste måned måtte indlægges med betændelse i bugspytkirtlen. Lige nu modtager jeg ingen behandling, min krop skal lige samle kræfter, men som alle ved er det ikke en holdbar løsning at give leukæmien frit spil. Både indlæggelsen og hårtabet er en påmindelse om at det ér en alvorlig sygdom jeg lever med og at jeg ér ramt af kræft. Nu skal jeg "bare" lære at acceptere den virkelighed der pludselig er blevet ekstremt synlig, skriver Nadja i opslaget. 
 
Artiklen fortsætter under Nadja Kaaghs opslag
Gennem sit lange kræftforløb har Nadja været meget åben om, hvordan hun har det, og hvordan hun kæmper med kræften. 
 
Det har hun været både i "De unge mødre", men også på de sociale medier og i ugebladene. 
 
 
- 0,00071 - Det er godt nok et meget, meget lille tal..! Men et tal med en gigantisk betydning. Det er nemlig svaret på min følsomme prøve, der beskriver hvor "meget" leukæmi de kloge laboranter har brugt de sidste 14 dage på at tælle op i min seneste blodprøve, skrev Nadja i maj på Facebook
 
Nadja Kaagh har sønnerne Sakarias og Sebastian, og så er hun gift med René, som hun blev gift med tilbage i 2014
 
- Jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være os to resten af livet, har Nadja tidligere fortalt om René til SE og HØR
 
Du kan se billeder af Nadja og hendes lille familie i galleriet herunder

Nadja Kaagh fra De Unge Mødre (billeder fra hendes liv og af hendes familie)

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close