De unge mødre22. august 2017

Se video: Så primitivt bor gravid "De unge mødre"-deltager

Under yderst ringe kår får Nadia Shila sin hverdag til at fungere i Los Angeles.

Det er et noget anderledes liv, den unge mor Nadia Shila lever i Californien, efter hun flyttede derover med sønnen Kyle. Men det gik ikke helt som planlagt for Nadia Shila, at der med i den nye sæson af "De unge mødre", som har premiere tirsdag.

- For noget tid siden kom de sociale myndigheder og hentede Kyle, så han bor ikke hos mig mere.

- Jeg har det helt forfærdeligt med, at jeg har mistet Kyle. Det var slet ikke det, der var planen, og jeg føler, at jeg har fejlet rigtig meget med Kyle, fordi jeg har jo aldrig ønsket, at han skulle ende op i den her situaton, fortæller hun i første afsnit af programmet, der bliver vist på Kanal 4.

Venter sig igen
- Lige nu har Kyles far den midlertidige fulde forældremyndighed, og vi venter på, at den bliver endeligt afgjort.

Jeg græder nok hver eneste dag, fordi jeg har mistet ham, lyder det fra den ulykkelige mor.

I juni måned afslørede Nadia Shila, at hun er gravid med sit andet barn, som hun venter med sin 37-årige forlovede Jeremy. Hun har termin i januar 2018 og venter en datter.

Hun har tidligere fortalt til SE og HØR, at graviditeten var planlagt, og at det tog omkring en måned for hende at blive gravid. Efterfølgende har parret fundet ud af, at Jeremy er smittet med HIV, og de ved derfor endnu ikke, om barnet også er smittet.

Må vente på velfærd
Sidste sommer rejste Nadia Shila til USA med sønnen Kyle.

Mindre end et år efter blev Kyle fjernet og sendt tilbage til Danmark. Da den unge mor mistede Kyle, mistede hun også velfædshjælp fra den amerikanske stat, og hun måtte derfor flytte fra det motelværelse, hun boede på.

I stedet for at flytte tilbage til Danmark valgte Nadia Shila at blive boende i USA og flyttede i et telt på gaden. Når den 21-prige mor har født sit andet barn, vil det amerikanske velfærdssystem endnu engang hjælpe hende økonomisk.

Sponsoreret indhold