De unge mødre15. juli 2017

Nadia Shila afslører kønnet på sit kommende barn

Til januar bliver Nadia Shila fra "De unge mødre" mor igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadia-shila.jpg
 Foto: Discovery Networks

Til januar bliver Nadia Shila mor for anden gang, og nu afslører hun kønnet på sit kommende barn.

Det skriver Realityportalen.dk, der har fået bekræftet, at den tidligere realitydeltager venter en lille pige, der skal hedde Hope.

Nadia Shila bor lige nu på gaden i USA, hvor hun har boet siden efteråret sidste år. Det afslørede hun selv på Instagram, da der i længere tid havde været rygter om netop dette.

– Kære alle, som mange af jer nok har fundet ud og/eller spekuleret i, er vi taget til USA for at blive permanent. Jeg takker for dem, som har holdt tæt indtil videre, det har virkeligt betydet meget! Jeg nyder den ro, vi har herovre, ligeså gør Kyle og min mor. Det har været utrolig turbulent med alle de ting, der er sket, både med Jannick, men også alle de forbandede indberetninger til kommunen. Herovre skal jeg ikke gå med en konstant frygt om, hvorvidt mit barn bliver taget fra mig, ej heller om Jannick eller hans venner kommer og banker på min dør eller opsøger mig på anden måde, skrev hun dengang på Instagram.

Med til USA var også Nadia Shilas mor og sønnen Kyle. Kyle er dog efterfølgende blevet tvangsfjernet og sendt tilbage til Danmark.

Siden har Nadia Shila dog kæmpet for at sønnen kunne komme tilbage til USA, og hun har tidligere været ude og sige, at hun græder sig i søvn de fleste aftener, efter at sønnen blev sendt hjem til Danmark.

– Ja, vi kæmper for at få ham hjem. Jeg har bestemt ikke glemt min dreng, og jeg lader ham ikke i stikken. Hvad folk ikke ved og fatter er, at jeg elsker min dreng ubetinget og udelukkende tog ham med til USA, så han havde en chance for et godt liv. Han var en sund, glad og elsket lille dreng. Han var mors og mormors dreng, har hun sagt til Realityportalen.dk.

Den kommende datter, som altså kommer til verden i januar, venter Nadia Shila sammen med sin amerikanske kæreste, som hun mødte, efter hun var flyttet til USA.

Ifølge Realityportalen.dk så sidder kæresten Jeremy dog lige nu fængslet frem til 14. august, og for at gøre tingene værre endnu, så er Jeremy også lige blevet diagnosticeret med HIV. Hverken Nadia Shila eller det kommende barn er smittet med sygdommen, skriver Realityportalen.dk.

Skulle Nadia Shila på et tidspunkt vælge at vende hjem til Danmark, så kan hun godt forvente, at der står en velkomstkomité klar til at tage imod hende. Hun er nemlig anklaget for intet mindre end 67 lovovertrædelser, der fylder et 25 sider langt anklageskrift.

Sponsoreret indhold