De unge mødre 8. juni 2017

Peter og Katherina fra "De unge mødre" skal skilles

Kærligheden mellem Peter og Katherina fra ”De unge mødre” er brast, og parret har derfor valgt at lade sig skille efter tre et halvt års ægteskab
Foto: All Over

De sagde ja til hinanden ved en romantisk og hyggelig ceremoni på Vejle Rådhus i 2013. Men nu – tre et halvt år senere – blomster romantikken ikke længere.

 Peter og Katherina fra "De unge mødre" har i dag bekræftet, at de har valgt at lade sig skille.

På deres blog skriver Peter på vegne af parret:

– Ja, så gik den ikke længere. Vi er blevet skilt, skriver Peter på vegne af parret.

- Nu skal vi så ha samlet alle enderne, så hvad der præcist skal ske herfra ved vi ikke, og kan derfor heller ikke svare på en masse spørgsmål.

Peter og Katherina har tre børn sammen: Alexzander, Nicklas og Mia. Fra et tidligere forhold har Peter desuden sønnen Lucas, ligesom Katherina har sønnerne Mikkel Og Mikas fra et tidligere forhold.

”De unge mødre”-parret har også valgt at dele den triste nyhed på deres fælles Facebook-side. Og her er det strømmet ind med kommentarer – og mange af parrets følgere kan slet ikke forstå, at parret skal skilles.

Flere mener, at der i stedet må være tale om en joke. Realityportalen.dk har dog været i kontakt med parret, der bekræfter, at de har valgt at lade sig skille.

Sponsoreret indhold