De unge mødre29. august 2023

Natascha Lineas tyske situation: Man skal passe på med at dyrke sorgen

”De unge mødre”-veteranen forsøger umiddelbart at få det bedste ud af tilværelsen
Natascha Linea har ikke umiddelbart planer om at vende retur til Danmark.
Natascha Linea har ikke umiddelbart planer om at vende retur til Danmark.
 Foto: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører særlig detalje ved nyfødt datters navn: Derfor hedder hun Nadia

Det er ikke mange uger siden, at den tidligere realitypersonlighed Natascha Linea Kaup Jensen efter en pause fra Instagram atter vendte retur til det sociale medie.

Og det er således også på netop Instagram, at den unge mor sætter ord på sin tilværelse i Tyskland, hvor hun siden foråret har været bosat.

Sammen med sønnerne drog hun i slutningen af marts til nabolandet mod syd sammen med sønnerne Miso og Novah. Kort efter blev de to dog fragtet til Danmark og anbragt i hver deres plejefamilie, hvor de således stadig befinder sig.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-29/20230531-wen-natasha-linea-039-1.jpg
Natascha Linea foran Ankestyrelsen med far Ole, da hun stadig var højgravid med tvillingerne.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sidenhen har Natascha Linea været en tur i Ankestyrelsen i håbet om at få sin sønner hjem. Og selv om hun i første omgang fik medhold i to ud af tre forhold i en sag mod Lolland Kommune, så kunne hun tidligere på måneden afsløre, at den tredje sag var tabt, og at sønnerne således stadig er anbragt.

På nuværende tidspunkt har ”De unge mødre”-stjernen samvær med Miso og Novah hver tredje uge, men kæmper fortsat for at få dem hjem. Og selv om Natascha Linea siden slutningen af maj har skulle koncentrere sig om sine tvillinger Elias og Nadia, så er tiden uden sønnerne langt fra en dans på roser.

Tv-kendissen forsøger dog at få det bedste ud af situationen:

– Selv om alting ikke altid går, som man har planlagt det, så skal man passe på med at dyrke sin sorg, lyder teksten i en story, som Natascha Linea deler med sine følgere på Instagram.

– Ikke for at lyde fuldstændig ligeglad, for det er jeg bestemt ikke. Men jeg kan sidde i lejligheden og være ked af, at situationen er, som den er. Ellers jeg kan tage ud og mødes med mine veninder på en café samtidig med, at jeg er ked af, at situationen er, som den er.

Den unge mor forklarer videre, at hun således ikke kan ændre på situationen på nuværende tidspunkt, men at hun derimod kan ændre på, hvordan hun har det netop nu.

Natascha Linea bor stadig i Tyskland sammen med tvillingerne og har ingen planer om at vende retur til Danmark.

Sponsoreret indhold