De unge mødre5. april 2016

Lia skal være storesøster igen: Natascha Lineas eks skal være far

Natascha Lineas ekskæreste – Bent – skal være far med sin forlovede – og derfor bliver lille Lia, som Natascha Linea og Bent fik sammen, storesøster endnu engang
https://imgix.seoghoer.dk/media/604b532032834ceb884d638cde92447e.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke længe siden, at Natascha Lineas lille datter blev storesøster.

”De Unge Mødre”-deltageren Natasha Linea fødte nemlig for nyligt en lille søn.

Nu skal lille Lia, der er to år gammel, skal dog snart forberede sig på at blive storesøster endnu engang. For hendes far – Natascha Lineas ekskæreste – skal nemlig være far.

Bent Flink og hans forlovede Jennifer venter nemlig barn. Det afslører han over for Realityportalen.dk.

– Det er ikke planlagt, men det er et ønskebarn. Jennifer var 100 procent sikker på, at vi skulle have barnet, selv om jeg syntes, det var lidt tidligt, fordi Lia lige er blevet storesøster, siger Bent til Realityportalen.dk.

Natascha Linea blev den 21. marts mor til en lille søn, Novah. Den unge mor havde drømt om at føde hjemme, og hun fik sit ønske opfyldt.

Dog måtte den unge mor køres på Kolding Sygehus, da der opstod komplikationer, efter at hun havde født Novah.

- Den skønneste lille dreng i verden kom til verden i morges efter en rimelig hurtig fødsel kl 05.45 hjemme i lejligheden som ønsket. Lia var hjemme under hele fødslen, men sov dog igennem det hele og vågnede 20 minutter efter hans ankomst og var meget stolt kunne man se, skrev Natascha Linea dagen efter på sin Facebook-profil.

Lille Novah vejede 2590 gram og målte 46 cm.

- Jeg mistede dog mellem 1 og 2 liter blod da moderkagen ikke ville løsne sig og blev derfor kørt på Kolding sygehus hvor jeg blev kørt direkte på operations stuen og lagt i fuld narkose.
Har det efter omstændighederne godt, skriver Natascha Linea, inden hun afsluttede med ordene:

- Er så lykkelig.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_23.png

Sponsoreret indhold