Natascha Linea dropper "De unge mødre"

Foto: Aller Media

Natascha Linea er færdig i "De unge mødre". 

I hvert fald så længe, at Nadia Shila er med i programmet. Det skriver Natascha Linea på sin blog

- Som næsten alle "De unge mødre"-fans ved, kan man se at Nadia Shila igen er med i "De unge mødre". Det har skabt en del debatter rundt omkring i de små og store hjem. Og også ved mig har det skabt en del debat, især omkring min egen deltagelse i "De unge mødre". Jeg ønsker ikke at snakke dårligt om Nadia Shila hverken som person eller som mor, men jeg kan blot fortælle, at jeg personligt har besluttet at holde pause fra de unge mødre så længe Nadia Shila er med i programmet, skriver Natascha Linea på bloggen
 
Natascha Linea er dog trist over, at det nu er slut med at være med i dokumentarprogrammet, men hun kan ikke se sig selv være med i et program, når Nadia Shila også er med. 
 
- Jeg er da trist over at stoppe fordi jeg hygger med virkelig med at være med i programmet men jeg ønsker bare heller ikke at være med i et tv program hvor man kan tillade sig at opføre sig på den måde både over for andre mennesker men også over for sine egne børn, skriver Natascha Linea. 
 
Nadia Shila bor lige nu på gaden i Los Angeles, og det kan man følge i den nye sæson af "De unge mødre", der havde premiere på Kanal 4 i går aftes. 
 
Til at starte med havde Nadia Shila sønnen Kyle med til USA, men han blev senere tvangsfjernet af de amerikanske myndigheder og sendt retur til Danmark.
 
– Det var frygteligt. De kom på det motel, hvor jeg boede, og spurgte efter Kyle. Så blev jeg lagt i håndjern for øjnene af ham og måtte i fængsel, og de sendte ham hjem til hans far, fortalte Nadia Shila, da SE og HØR mødte hende i forbindelse med optagelserne til den nye sæson af ”De unge mødre”
 
Natascha Linea vender gerne tilbage
Selvom Natascha Linea nu ikke har lyst til at være med i "De unge mødre" længere, så er hun alligevel ikke afvisende over for at vende tilbage til programmet.
 
Vel at mærke, hvis Nadia Shila ikke længere er med. 
 
Det er da heller ikke første gang, at Natascha Linea fortæller, at hun er færdig med "De unge mødre". Det gjorde hun også i efteråret
 
Dengang fortalte hun, at det var fordi, hun ikke havde lyst til at være med mere. 
 
– Jeg har for det meste haft nogle fede oplevelser i min tid i serien, og den har modnet og ændret mig utrolig meget. Serien hjalp mig med at komme op igen efter Lias anbringelse, men er til tider også blevet presset til at lave nogle afsnit, jeg ikke ville have lavet, som jeg fortryder, jeg lavede i dag, skrev hun på sin Instagram-profil i august sidste år
 
Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close