De unge mødre30. august 2016

Natascha Linea: Derfor stopper jeg i ”De Unge Mødre”

Natascha Linea har valgt at forlade de populære ”De Unge Mødre”-programmer, og det er der flere årsager til, forklarer hun
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/natascha_linea.jpg
 Foto: Aller Media

Vi har fulgt hendes op- og nedture i mere end tre år.

Vi var med, da hun kæmpede for at beholde sin datter Lia.

Og vi var også med, da hun for nylig fødte sønnen Novah.

Men nu er det slut.

Natascha Linea har nemlig besluttet, at hun ikke længere vil være med i det populære Kanal 4-program ”De Unge Mødre”.

Det fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk.

- Det er et endeligt stop, jeg gider ikke mere, fastslår Natascha Linea over for Realityportalen.dk, og på sin Instagram-profil uddyber hun ifølge mediet sin beslutning.

– Jeg har for det meste haft nogle fede oplevelser i min tid i serien, og den har modnet og ændret mig utrolig meget. Serien hjalp mig med at komme op igen efter Lias anbringelse, men er til tider også blevet presset til at lave nogle afsnit, jeg ikke ville have lavet, som jeg fortryder, jeg lavede i dag, skriver hun på sin Instagram-profil ifølge Realityportalen.dk.

– Jeg har ikke været en af de populære piger, men jeg har indset, at det bliver jeg aldrig, for hvorfor skulle jeg det. Det har jeg jo aldrig været, skriver Natascha Linea på Instagram og tilføjer:

– Serien vil altid være en del af mig, og jeg vil altid tænke tilbage på det som en periode for mig, hvor jeg lærte en masse ting om mig selv som person og som mor til L og N. Jeg håber aldrig, at jeg vil komme til at fortryde min medvirken 100 procent, men gør jeg det, så lærer man jo af sine fejl.

Natascha Linea er med i den kommende udgave af det populære program, men derefter er det altså slut.

Se billeder af Natascha Linea herunder:

Natascha Linea

Sponsoreret indhold