De unge mødre21. september 2017

Natascha Linea er blevet fyret som avisbud

"De unge mødre"-deltageren Natascha Linea Kaup skal ikke længere gå med aviser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/natascha_linea_kaup.jpg
 Foto: Aller Media

Jobbet som avisbud er et overstået kapitel for Natascha Linea Kaup.

Hun er nemlig blevet fyret. Det skriver hun på sin blog.

- Sidste torsdag gik jeg og ventede på mine reklamer, da de ikke var kommet kl 20.00 ringer jeg derind og får af vide, at der er forsinkelser, men de var på vej. Fredag er de stadig ikke kommet, så jeg ringer igen derind, og jeg år at vide, at en 13-årig dreng har fået min rute, da det jo er ungdomsarbejde, skriver Natascha Linea på bloggen.

Natascha Linea er efterfølgende blevet tilbudt en ny rute i Gedser, men den har hun valgt ikke at tage imod.

Den unge mor var ellers utroligt glad for jobbet, da hun fik det tilbage i august.

- Jeg har fået nyt arbejde. Og er virkelig glad for det. Selvom mange af jer nok ikke mener det er et “Rigtigt” arbejde så mener jeg at det er det! – Jeg starter allerede om en uge. Og glæder mig helt til at komme igang igen! Og self skal Lia og Novah med, skrev Natascha Linea på sin blog, da jobbet var i hus.

Hun glædede sig blandt andet til at kunne bruge et par timer om ugen sammen med ungerne, når der skulle deles aviser ud.

Natascha Linea havde heller ikke meget til overs for de personer, der måtte mene, at det ikke var et rigtigt job.

- Nogle vil måske mene en masse ting om det job. Men jeg elsker det og har gået med dem i mange år. Stoppede så da jeg blev omkring 16-17 år da jeg ikke gad mere, skrev Natascha Linea også på bloggen.

Natascha Linea er startet på HF

Den unge mor fortalte tidligere på året, at hun havde valgt at droppe dyrepasseruddannelsen for i stedet at tage en HF-uddannelse.

- Jeg har altid gerne ville tage den vej, men jeg har aldrig turde tro på mig selv, jeg har aldrig troet, jeg var klog nok, aldrig troet på, at jeg virkelig godt kunne, men nu tror jeg nok på mig selv til at kaste mig ud i det, jeg har altid ønsket at få den skide hue på, som beviser, jeg har kæmpet mig igennem en Hf eksamen, og at jeg rent faktisk dur til noget, skrev Natascha Linea på sin blog tilbage i juni.

Man må dog håbe, at Natascha Linea ikke ramler ind i en sygemelding i forbindelse med sine HF-studier, ligesom hun gjorde, da hun gik i 10. klasse.

- Må ærligt indrømme at jeg tog munden for fuld, da jeg startede 10. klasse, ikke at jeg syntes det var hårdt bogligt, men det var hårdt på den måde, at jeg havde 2 små børn, 31 lektioner skolegang om 1-3 timers lektie læsning hjemme dagligt, skrev den unge mor på bloggen, da hun afslørede, at hun var blevet sygemeldt.

Du kan se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

Sponsoreret indhold