De unge mødre27. september 2013

Nadja fra "De unge mødre": Nægtede at komme på skærmen

Kræftsyge Nadja fra De unge mødre ville ikke være med i programmet
Af af
Nadia Kaagh ville vise verden, at man godt kan være en god mor, selvom man er ung
Nadia Kaagh ville vise verden, at man godt kan være en god mor, selvom man er ung
 Foto: All OverNadja Kaagh kom med i "De unge mødre" på ren trods som 21-årig, fordi hun ville vise verden, at man godt kan være en god mor, selvom man er ung. Men til at starte med, ville den unge kræftramte mor slet ikke engang være med

Den nu 29-årige Nadja Kaagh var overhovedet ikke klar på at være med i programmet, da hun først blev kontaktet. Det fortæller hun i et interview til FEMINA i denne uge.

Se hvilken ung mor, der savner sin datter

Det var nemlig midt i en meget turbulent periode i hendes liv, hvor hendes uhelbredelige kræftsygdommen dominerede hele hendes tilværelse, og hvor hun med al vold og magt prøvede at være en god mor samtidig for sønnen Sebastian.

Læs på FEMINA.dk: Det er ikke sjovt at være kendt og kræftsyg

Nogle år forinden havde hun startet hjemmesiden Ungmor.dk, hvor unge mødre kunne skrive og udveksle erfaringer, og en dag blev hun ringet op af en producer fra et nyt TV-program om unge mødre. Han var stødt på hendes hjemmeside og ville have hjælp til at finde deltagere til programserien. Og som han sagde: "Det gør ikke noget, hvis der sker lidt i deres liv".

- Det provokerede mig simpelthen så meget, for han søgte tydeligvis nogle, der levede op til fordommene. Alt det jeg kæmpede imod. Så jeg blev sur, og smed røret på, fortæller Nadja til FEMINA.

Men produceren insisterede og tilbød hende selv at deltage og være succeshistorien. Og sådan kom Nadja med i "De unge mødre".

I dag er Nadja Kaagh ikke længere med i tv-serien, da hun føler, hendes rolle i serien er udspillet. Men lige nu er hun aktuel med selvbiografien "Drømmene kan ingen tage fra mig", der udkommer 30. september. Og selvom hendes sygdom er uhelbredelig, er hun taknemmelig for sin tilværelse.

Læs børnepsykologens 10 råd til enlige mødre på femina.dkSponsoreret indhold