De unge mødre25. juni 2013

Puk fra ”De unge mødre”: Jeg savner min pige

Læs Puks gribende ord til sin dødsfødte datter
Mon forholdet mellem Puk Rebecza og Jacob holder denne gang?
Mon forholdet mellem Puk Rebecza og Jacob holder denne gang?
 Foto: Claus Poulsen


Puk Rebecza Bambini fra "De unge mødre" lider stadig under tabet af sin datter Malou, som aldrig nåede at se dagens lys.

- Hvis Malou havde levet, ville hun jo være en stor pige i børnehave. Jeg forestiller mig, hvordan hun ville se ud, fortæller Puk om sin sorg til Udeoghjemme.dk.

Fødslen af Puks yngste dreng, Liam, blev også en meget bevægende oplevelse pga. mindet om Malou. Læs den rørende beretning på udeoghjemme.dk

I et brev til sin datter, som døde for fem år siden i maven på Puk to dage inden termin, skriver den unge mor om, hvor meget hun savner sin pige:

- Savner hende så meget. Mangler hende så ufatteligt i mit liv og i min hverdag. Hvis jeg bare havde vidst, du havde det skidt lille skat, så havde jeg gjort noget. Vi fik ikke en gang sagt farvel. Jeg ville vise dig hele verden. Jeg ville gøre alt for dig. Håber vi ses igen!
Jeg elsker dig, slutter Puk Rebecza Bambini.

Læs hele brevet på udeoghjemme.dk.

Da Puk og hendes kæreste Jacob flyttede til Fanø for to år siden, blev Malou liggende i sit gravsted i Varde. Men det var for hårdt for Puk at efterlade hende. Malous gravsted blev derfor flyttet til Fanø, så hun stadig kan være tæt på familien.

Puk og Jacob har siden fået sønnen Liam, der snart fylder tre år. Puk har også sønnen Malick, som starter i første klasse efter sommerferien, fra et tidligere forhold.

Nanna fra "De unge Mødre" meldt til kommunenSponsoreret indhold