De unge mødre9. august 2015

Nadja fra ”De unge mødre” græd stolte tårer

Nadja Kaagh fik sig en overraskelse, da hun kom hjem fra hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-23556.jpg
 Thomas Laursen

Den seneste tid har Nadja Kaagh fra ”De unge mødre” og manden René brugt en hel del af sin tid på hospitalet. Deres yngste søn Sakarias på syv år har fået konstateret sukkersyge og har derfor været indlagt. Da de vendte hjem igen omkring en uge senere opdagede parret hvor stor deres ældste søn, 13-årrige Sebastian, er blevet. Det skriver Ude og Hjemme

- Og ja, han fik verdens største krammer og en gigantisk tak! Med tårer i øjnene og undertrykt snøften. I min verden vil han jo altid være mors lille dreng, men det er bestemt ikke en lille dreng jeg har mere, men en ansvarsfuld ung mand, skriver Nadja Kaagh blandt andet på Facebook.

Godt nok havde teenageren ikke været alene hjemme, men synet der ventede derhjemme gjorde mor stolt.

- For hjemme har vi jo den her super-fantastiske teenager som er vokset 5 cm og modnet mindst et par år mens vi andre har været indlagt. Og selv om han bliver "passet" af familie, så skal der ikke herske tvivl om at han virkelig bærer en stor del af æren for at alt har kunnet hænge sammen i den sidste kaotiske uges tid! For helvede hvor var jeg bare pisse stolt da jeg kom hjem og så at han havde både vasket og tørret tøj, at alt var pænt og hundene så harmoniske og glade ud! skriver Nadja Kaagh.

Sebastian har fået nyt tøj, så han er klar til første skoledag og heldigvis tager Sakarias de nye udfordringer uden de store problemer.

Sponsoreret indhold