De unge mødre13. maj 2019

Nadia-Shilas nyfødte søn har hjertefejl

Nadia-Shila fortæller, at hendes nyfødte søn er født med en hjertefejl, der kaldes septumdefekt. I nogle tilfælde kan en operation i hjertet komme på tale
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nadia_shila.jpeg
 (Foto: Kanal 4)

Nadia-Shila kunne i weekenden byde sit tredje barn velkommen til verden.

Her nedkom ”De unge mødre”-deltageren med sønnen Hayden på et hospital i USA, hvor hun bor med sin mand og deres fælles datter.

Lille Hayden skal dog fortsat undersøges af de amerikanske læger. Han er nemlig født med en hjertefejl, der kaldes septumdefekt.

Det fortæller den nybagte mor selv på sin Instagram-profil.

- Så er vi trillet hjem. Stadig med smerter, men ellers ok. Hayden har fået sin echo cardiogram og det viser sig at han har ASD (Atrial septal defect) så han skal til cardiolog om 4 uger, skriver Nadia-Shila.

En ASD-tilstand – eller septumdefekt, som det kaldes herhjemme – er en medfødt hul i væggen mellem forkamre eller hjertekamre. De små defekter lukker sig ofte af sig selv og giver ingen symptomer.

Nadia-Shila håber også, at hullet i sønnens hjerte vil lukke sig af sig selv.

- Indtil videre afventer vi at komme til cardiolog hvor der skal laves plan for videre treatment, hvor stort det er, er jeg ikke sikker paa men det er vidst ikke sindssygt alarmerende. Jeg haaber at det kan lukkes af sig selv, skriver den nybagte mor på sin Instagram-profil.

Foruden sønnen Hayden har Nadia-Shila og manden Jeremy også datteren Hope.

Desuden har Nadia-Shila sønnen Kyle fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold