De unge mødre7. januar 2017

Camilla Framnes har fået fedtfrosset underarmene

Camilla Framnes fra ”De unge mødre” har tabt sig meget, og nu har hun fået ordnet sine arme.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-08580_2.jpg
 Foto: All Over

Camilla Framnes har længe været træt af sine arme, da hun har fået løs hud efter sit vægttab. Det har betydet, at hun ikke ville gå i T-shirts, men nu har hun gjort noget ved det. Hun ville ikke under kniven, men i stedet har hun fået fedtfrysning.

- En af mine store drømme om at tabe mig var blandt andet at kunne gå i t shirts, kortærmede trøjer uden at skulle være ked af at vise mine arme. Trods træning og vægttab er mine overarme ikke sådan helt let at slippe af med, der er stadigvæk løs hud. Jeg synes heller ikke helt jeg er klar til, at ligge mig under kniven og få store lange ar på mine arme, skriver hun på sin blog.

- Jeg blev undersøgt og fik heldigvis beskeden om jeg godt kunne få foretaget sådan en fedtfrysning på mine underarme, men jeg skulle forberede mig på det gør ondt. Ja ja, tænkte jeg, “jeg har ligesom født, kejsersnit, brystoperation”, ´så kom bar du.

Camilla Framnes har nu fået frosset armene, og hun viser resultaterne frem på sin blog lige HER.

Og det var en underlig fornemmelse for Framnes:

- De første minutter mærkes, underligt når maskinen begynder at fryse, men det bliver hurtigt fint også mærker man ikke rigtig noget. Jeg var meget spændt på den smerte jeg var “blevet lovet” jeg skulle få, men den synes jeg ikke at få, ud over mine fingre begyndte at snurre og sove lidt pga. den meget mærkelig stilling jeg sad i. Efter en time fik jeg taget maskinen af igen også gik der ganske få minutter, også skal jeg fortælle jer, at det gjorde så MEGA ONDT man ikke drømme om det, da blodet og følelsen kom ned i hænderne igen, AVVV for sivan. Ganske få minutter også var det heldigvis ovre igen, lyder det fra hende, og hun er lykkelig.

- Jeg er så utrolig glad for resultatet, og kan på det kraftigste anbefale dette, hvis du har et ønske om at få rettet lidt på overarmene, mavedellen, inderlårene, dansehåndtagene – da det på ingen måder er skadeligt eller har noget med kirurgi at gøre.

Se flere billeder af Camilla her:

Camilla Framnes

Sponsoreret indhold