De unge mødre13. maj 2017

Kom ind i gården hvor Natascha Linea skal bo med sin far

Natascha Linea skal flytte sammen med sin far på en gård i Gedser, nu kan du se, hvordan "De unge mødre"-deltagerens nye bolig ser ud

Tilbage i marts afslørede Natascha Linea, at hun er på vej til at flytte sammen med sin far på en gammel gård i Gedser.

Og nu kan du så se, hvordan gården, der mest af alt kan betegnes som en faldefærdig rønne, ser ud.

På tirsdag i "De unge mødre" er Natascha Linea og hendes far, Ole, nemlig forbi gården, hvor de snakker om, hvad der skal laves.

- Det, der er sket, er, at min far gerne vil flytte til Gedser sammen med mig, og så skulle vi finde et sted at bo i, fortæller Natascha Linea i et klip fra tirsdagens program.
Det har længe været en drøm for familien at flytte sammen. Det har bare taget tid at finde det rette sted. - Nu har vi endelig fundet et hus, hvor det kan lade sig gøre, fortæller Natascha Linea. I klippet fra tirsdagens program kan man også se, at Lia får lov til at se sit nye værelse, der dog lige skal renoveres, inden det er beboeligt. Der kommer da også til at gå et stykke tid, før Natascha Linea flytter ind på gården. - Jeg har sagt jeg først flytter derned, når alt indendørs er færdigt og ikke før. Om der så går 6 mdr eller 2 år, det ved jeg ikke. Planen er at jeg skal flytte op på 1. salen. Men det har altid “bare” været loftrum, Så der skal laves helt sindsygt meget, skrev Natascha Linea på sin blog tilbage i marts.
null
Du kan se klippet fra gården i toppen af artiklen, og så kan du se sæsonens sidste afsnit af "De unge mødre" på tirsdag klokken 20.00 på Kanal 4. Se flere billeder af Natascha Linea i galleriet herunder

Natascha Linea

null
null

Sponsoreret indhold