De unge mødre15. november 2015

”De Unge Mødre”-Camilla på ny kur: Har tabt fem kilo på en uge

Camilla Framnes fra ”De Unge Mødre” er gået i gang med et program, der både omfatter kostomlægning og masser af motion – og på en uge kan hun allerede se og mærke en synlig forandring
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/dum_2014_dm016_5.jpg
 All Over

Hun har før tabt sig over 60 kilo ved at droppe de usunde vaner og skrue op for motionen – og nu er Camilla Framnes fra ”De Unge Mødre” igen gået på kur. Og på blot en uge kan den unge mor allerede mærke og se en synlig forandring.

- Jeg startede forrige søndag, og i søndags var der vejedag. Det skal siges jeg tydelig har kunnet mærke på min krop der sker noget, trods der kun er gået en uge. Men det kender vi vel alle sammen, på alle måder føler man sig meget mere tilpas, og energien er faktisk også langt højere fordi man får trænet, skriver Camilla Framnes på sin blog, før hun afslører præcis hvor mange kilo, der er røget den sidste uge:

- OG hold nu fast, VÆGTEN sagde et vægttab på 5 kg på en UGE. Arg hva, det troede jeg simpelthen ikke på, så jeg flyttede vægten rundt i hele stuen, men der blev ved med at sige – 5 kg. Jeg ved selvfølelig godt det kan være noget med væske osv. Og jeg forventer selvfølgelig heller ikke at det er standart. MEN wauw det er status -5 kg, det er simpelthen så mega fedt, skriver Camilla Framnes på sin blog.

Den nye kur indebærer blandt andet, at kun indtager mellem 1.200 og 1.400 kcal om dagen – og så er der dømt motion – i form af enten styrketræning, fodbold eller løb) alle dage på nær torsdag, som er den unges mors hviledag.

- Det ikke altid træningen kan være 60 min, også tager jeg kun 30 min, det hele skal passe herhjemme. Heldigvis kan jeg lave stort set alt herhjemme, hvilket jo gør det hele langt nemmere. Men bedre at tage lidt træning frem for INGENTING.

Sponsoreret indhold