De unge mødre 13. maj 2013

"De unge mødre"-Inge Yvonne: Ekstremt lettet

Det har været svært for moderen at bære rundt på så stor en hemmelighed
Inge Yvonne har ikke haft sin datter hos sig i halvandet år, hvilket hun har holdt hemmeligt.
Inge Yvonne har ikke haft sin datter hos sig i halvandet år, hvilket hun har holdt hemmeligt.
Foto: Krestine Havemann

I sidste uge kunne SE og HØR afsløre, at Inge Yvonne for halvandet år tilbage valgte at anbringe sin datter i pleje hos sin mor. Dengang havde Inge Yvonne ikke lyst til at udtale sig om sagen, da emnet var for følsomt for hende.

I de halvandet år, der er gået, har hun nemlig formået at holde det hemmeligt for alle andre end sine allernærmeste. Men nu fortæller den unge mor til Realityportalen, at hun faktisk er glad for, at hemmeligheden slap ud.

- Jeg er ekstremt lettet. Det har været rigtig, rigtig hårdt for mig at skulle holde på så stor en hemmelighed. Og endelig kan jeg ånde lettet op og få hjælp til at få det bedre, fortæller Inge Yvonne til sitet.

Inge Yvonne har haft det svært

Det har ikke været helt nemt for Inge Yvonne at være i mediernes søgelys, og det er derfor, hun forsøgte at holde datterens anbringelse hemmelig.

"De unge mødre": Line Sofie skifter køn

- Grunden til jeg valgte at holde det hemmeligt, var fordi jeg havde medvirket i 'De unge mødre', og jeg gad ikke flere rygter. Men nu, hvor er sandheden er ude, er jeg alligevel meget lettet, fortæller hun.

En anden grund til ikke at fortælle omverdenen om sin store sorg var frygten for, hvad folk ville tænke om hende. Men det var helt ubegrundet, for Inge Yvonne er blevet mødt med masser af støtte.

- Det har ikke rigtig ændret på noget. Folk har støttet mig 100 procent, så det er dejligt, siger den unge mor, der nu kan fokusere mere målrettet på fremtiden.

- Jeg har det stadig rigtig svært, men jeg ved, at jeg nok skal klare den. Jeg har en dejlig støtte i min familie, mine veninder og min fantastiske kæreste. Jeg får masser af hjælp nu, og det var lige, hvad jeg havde brug for, lyder det fra den lettede mor.

"De unge mødre": Louise gravid igen

Sponsoreret indhold