De unge mødre17. juni 2015

D.U.M.-Julie i knibe: Tim vil ikke udlevere mine ting

Det var et grimt brud mellem Julie Boraso og ekskæresen, og dramaet fortsætter

De unge mødre

Der har været mange op- og nedture i forholdet mellem Julie Boraso fra "De unge mødre" og ekskæresten Tim. Og nu bekræfter Julie, at det er helt slut i mellem dem. Julie er flyttet ud af parrets fælles hjem i Holbæk - eller det vil sige, det er hun ikke helt...

- Jeg har hele tiden haft en aftale med ham i dag om, at jeg skulle hente nogle af mine ting, da jeg skal til eksamen i morgen. Men da jeg snakker med Tim tidligere i dag, fortæller han, at han har givet mine nøgler til en af hans venner, fortæller en tydeligt frusteret Julie til SE og HØR.

Julie forsøger at klare situationen ved at kontakte vennen og lave en aftale med ham i stedet for.

- Hans ven siger, at jeg bare skal ringe, når jeg er i Holbæk, men lige pludselig får jeg en besked fra Tim, der skriver, at hans ven er taget til Lolland med mine nøgler, selvom jeg sagde de bare kunne lægge dem under måtten. Så jeg

står nu og slet ikke kan få mine ting. Han nægter at udlevere mine nøgler, da han siger, jeg er fra flyttet fra lejligheden, selv om han smed mig ud og stjal mine nøgler, forklarer Julie, der er ked af, at situationen er eskaleret.

- Jeg synes, det er mega trist, at det skal være på denne måde. Det ville være så meget nemmere bare at give mig den nøgle så jeg selv kunne styre, hvornår jeg ville hente mine ting. Men der er ikke andet at gøre end at kontakte en låsesmed og få ham til at lukke mig ind, siger Julie.

I morgen står den på mundtlig eksamen i dansk, og den unge mor håber ikke, at dagens drama kommer til at påvirke hendes præstation.

- Jeg håber det virkelig ikke, om jeg så skal læse langt ud på natten så er det, det jeg gør, slutter hun.

Sponsoreret indhold