Derfor stopper Louise Brylle i "De unge mødre"

Louise Brylle.

Louise Brylle.

Foto: Kanal 4

Louise Brylle er snart fortid i "De unge mødre".

Hun og familien har nemlig valgt at stoppe.

Nu forklarer hun til Realityportalen.dk, hvorfor hun har taget den beslutning. 

– Vi har taget det valg af nogle simple grunde. Jeg har brugt fem år af mit liv på at vise vores hverdag på godt og ondt. Det har været en fornøjelse at deltage, og vi har elsket at lave optagelserne, men vi er nået til et sted i vores liv, hvor der bare ikke er mere at fortælle. Børnene er vokset op til skolealderen, vi har kæmpet og fået Mattheus, og vi har et stabilt familieliv med uddannelse og arbejde. Vi er blevet gift, og efter sommerferien fortsætter livet i de vante baner med uddannelser. Vi er tilfredse med, hvad vi har vist på tv, og vores historie som vi har fortalt, fortæller Louise til Realityportalen.dk.

Det sidste afsnit af "De unge mødre" med Louise Brylle bliver sendt på Kanal 4 på tirsdag, og dermed er det helt slut med at følge familien i programmet. Familien har nemlig ikke lavet nogle optagelser til den næste sæson af det populære dokumentarprogram. 

Louise Brylle og gemalen Jesper blev gift tidligere på måneden. 

- I dag har været og er en af de bedste dage i mit liv, vi har i dag sagt ja til at tilbringe resten af livet med hinanden, skrev Louise på Instagram i forbindelse med brylluppet. 

Artiklen fortsætter efter billederne

Louise Brylle er mor til børnene Mads, Julie og Mattheus. Lille Mattheus kom til verden sidste år. 

Da hun var højgravid i juli sidste år, måtte hun dog indse, at graviditeten satte sine begrænsninger

- Jeg måtte krybe til korset og indrømme at jeg ikke kunne overskue tingene i går, så børnene tog en overnatning hos svigerforældrene, imens Jesper var på arbejde. Øv, hvor jeg bare føler mig som en dårlig mor PT!  – Jeg ville ønske, at jeg kunne være supermor, men jeg må blankt erkende, at det bliver sværere og sværere jo tættere på terminen, jeg kommer, skrev Louise Brylle på sin blog

Se flere billeder af Louise Brylle i galleriet herunder

Louise Brylle fra "De unge mødre"

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close