Højgravide Louise Brylle føler sig som en dårlig mor

Louise Brylle fra "De unge mødre"

Lige om lidt bliver Louise Brylle fra "De unge mødre" mor for tredje gang, når Mattheus kommer til verden. Men den jyske kvinde afslører nu, at den søde ventetid ikke er lutter lagkage.

Det er i personligt indlæg på sin blog, at den kommende mor til tre gør status på tilværelsen.

Under overskriften Følelsen af at være en dårlig mor, lige PT!, skriver Louise Brylle, der allerede er mor til Julie og Mads, følgende:

- I søndags havde jeg en dejlig dag, ikke så mange smerter og det var bare ren søndagshygge – både med biograf sammen med Jesper og børnene, og ud og spise med en veninde om aftenen.

Men igår! Igår var en af de dage hvor man bare føler at man intet kan. Jeg er 37 uger henne i dag – og føler mig så højgravid som jeg overhovedet kan være efterhånden. Det gør ondt, kraftige plukveer og er lettere irritabel

Jeg måtte krybe til korset og indrømme at jeg ikke kunne overskue tingene igår, så børnene tog en overnatning hos svigerforældrene imens Jesper var på arbejde.

Øv hvor jeg bare føler mig som en dårlig mor PT!  – Jeg ville ønske at jeg kunne være super mor, men jeg må blankt erkende at det bliver svære og svære jo tættere på terminen jeg kommer!

Heldigvis formår Brylle også at se positivt på tingene. I slutningen af indlægget fortæller hun nemlig om den forestående scanning, og for få øjeblikke siden delte "De unge mødre"-deltageren følgende på sin Facebook-profil:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close