De unge mødre6. september 2011

De unge mødre: Tænker på død datter hver dag

Selv om Puk Rebecca og Jacob har fået en velskabt søn, mindes de stadig den pige, de aldrig lærte at kende
Puk Rebecca, sønnen Malick, lille Liam og manden Jacob
Puk Rebecca, sønnen Malick, lille Liam og manden Jacob
 Foto: All Over

For 3 år siden mistede Puk Rebecca og hendes mand, Jacob, deres ufødte barn 2 dage før termin. Den unge mor måtte føde sin livløse datter, som hun gav navnet Malou.

Tiden efter den barske oplevelse har været hård for både Puk Rebecca, Jacob og deres forhold. Først efter fødselen af sønnen Liam, som kom til verden for 10 måneder siden, er det begyndt at klare op for den lille familie, som også tæller Puk Rebeccas søn Malick på 5 år.

Læs også: De unge mødre: Kødfest

Men selvom det går bedre, er parrets tanker stadig hos deres dødfødte pige.

- Malou er stadig et ømt punkt. Vi tænker meget på hende, og hun bliver nævnt herhjemme hver eneste dag. Når Malick engang bliver stor nok til selv at spørge til hende, er vi også klar til at fortælle om hende og vise ham billeder. Lige nu tænker han ikke på hende som et menneske. For ham er hun bare et gravsted med en sten, siger Puk Rebecca til Ude og Hjemme.

Læs også: De unge mødre: Tvangsfjernelse og gratis ferier

Forskrækkelsen over at miste et barn påvirkede Puk Rebacca meget under hele graviditeten med Liam.

- Folk spurgte mig: Glæder du dig ikke? Men det turde jeg ikke. For hvad nu hvis der skete det samme igen, fortæller Puk, som også havde det hårdt umiddelbart efter fødselen da hun fik sin søn op på maven.

- Jeg var så bange for, at han ikke levede, så jeg sagde: "Flyt ham", husker Puk Rebecca, som dog kunne ånde lettet op - Liam er både sund og rask.

Læs mere om Puk Rebecca her.

Sponsoreret indhold