"De unge mødre"-Natascha Linea giver sin tvangsfjernede datter brystmælk

Natascha Linea vil give sin datter det bedste

Natascha Linea vil give sin datter det bedste

Foto: Dan MariegaardSelv om Natascha Linea fra "De unge mødre" i tirsdags var tvunget til at aflevere sin datter Lia til en plejefamilie, så nægter hun at stoppe produktionen af brystmælk. Hendes datter skal have mors mælk.

- Jeg malker ud og fryser det ned, så Lia kan få min mælk. Jeg er jo hendes mor, og det er sundt for hende, siger Natascha Linea.
- Vi vil hende kun det bedste, supplerer kæresten Bent.

Læs om den skæbnesvangre dag, hvor Natascha Linea fik tvangsfjernet sin datter

Hans øjne er røde, og det er tydeligt, at han har grædt. De unge forældre har fået lov til at se deres lille pige halvanden time hver mandag.

- Vi vil give plejeforældrene mælken, så de kan sørge for, at Lia får den, siger Natascha, der er glad for, at plejeforældrene virker rigtig søde.

Natascha havde egentlig fået en pille på hospitalet, som skulle stoppe produktionen af mælk, men alt i hende skreg, at det var forkert at sluge den.

- Mælken var lige nået at løbe til. Jeg fik en pille, der kunne stoppe det, men den ville jeg altså ikke tage. Lia skal have min mælk, siger hun.

- Nu må vi se, det kan jo være, jeg får hende hjem her om seks eller otte uger. Hvis jeg gør det, vil jeg jo gerne amme hende, siger den unge mor med et spinkelt håb i stemmen.

Natashca Linea får tvangsfjernet sin datter

Om seks til otte uger bliver sagen nemlig taget op i Ankestyrelsen.

Se hvem fra "De unge mødre", der også har mistet en datter

- Der er vores chancer fifty/fifty, har vi fået at vide. Hvis vi taber, så går sagen videre til byretten, landsretten og Højesteret. Hvis vi taber det hele, kan vi begynde forfra om et år. Og det gør vi, slår Natascha fast.

Lia er tvangsfjernet for et år, men Natascha og Bent vil kæmpe til den bitre ende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close