De unge mødre 12. maj 2017

"De unge mødre"-Nanna taler åbent om sin personlighedsforstyrrelse

Nanna Eliasen fra "De unge mødre" lider af Borderline. Det fortæller hun ærligt om i næste afsnit af "De unge mødre"

Nanna Eliasen fra "De unge mødre" lider af personlighedsforstyrrelsen Borderline, det fortæller hun ærligt om i næste afsnit af "De unge mødre".

Hun fik diagnosen allerede som 18-årig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Lige for tiden er jeg ret opgivende på alting faktisk. Jeg føler, at jeg er nede i et hul. Jeg har faktisk bare lyst til at putte mig ned under min dyne og så bare sove i et år, fortæller Nanna i et klip fra tirsdagens afsnit af "De unge mødre".

Hendes Borderline er blusset op igen, fordi hun har været i et turbulent forhold, der, da det var forbi, blandt andet førte stalking og chikanering med sig.

- Jeg har været enormt meget i overlevelsesmode. Det er en lang tids følelser, der hober sig op, og nu giver jeg bare slip, fortæller Nanna i "De unge mødre" på tirsdag.

Ifølge Psykiatrifonden, så er Borderline den mest almindelige diagnose inden for personlighedsforstyrrelser. Har man borderline, er forholdet til andre ofte præget af kaos. Man er usikker på, hvem man selv er og føler indre tomhed. Man kan også handle impulsivt og have voldsomme, svingende følelser.

Du kan se klippet med Nanna i toppen af artiklen.

Sæsonens sidste afsnit af "De unge mødre" bliver sendt på tirsdag klokken 20.00 på Kanal 4.

Sponsoreret indhold