De unge mødre 16. september 2014

De unge mødre: Nanna og Janus par igen - vi har genfundet kærligheden

Ægte kærlighed ruster aldrig, har parret sandet
Nanna har igen fundet sammen med Janus
Nanna har igen fundet sammen med Janus
Foto: Krestine HavemannÆgte kærlighed ruster aldrig, har den unge mor lært. For kort tid efter, at Nanna Dan Ragnhild Eliasen og Janus Dahl gik fra hinanden, begyndte de igen at tale sammen, og det udviklede sig til genfundne følelser for hinanden.

Blot to uger endte 23-årige Nana og 43-årige Janus med at være adskilt efter bruddet, der skete på deres årsdag, den 31. maj i år. Det viste sig nemlig, at parret alligevel ikke kunne undvære hinanden i længden.

- Selv om vi var temmelig uvenner, da vi skiltes, gik der ikke lang tid efter bruddet, før vi fandt sammen igen, fortæller Nanna til Ude og Hjemme.

De første to uger efter bruddet talte de to ellers ikke sammen. Men da Janus stadig havde nogle ting hos Nanna, aftalte de, at han skulle komme og hente dem, en dag hun ikke selv var hjemme.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: De Unge Mødre-Nanna single igen

- Da jeg kom hjem og så, at Janus havde hentet sine ting, gik det for alvor op for mig, at det var slut, og det var lidt hårdt, fortæller Nanna.

Stilheden mellem Nanna og Janus var ikke til at holde ud for den unge mor, der godt to uger efter bruddet tog kontakt til Janus.

- Jeg spurgte ham, om vi ikke kunne mødes og tale sammen, og det ville han gerne, hvilket overraskede mig lidt, siger Nanna.

Den samtale blev begyndelsen på parrets nyfundne kærlighed til hinanden. De blev nemlig ved med at holde kontakten og tale sammen, og parret har nu været sammen i tre måneder.

- Jeg er simpelthen så glad og lykkelig over, at vi er sammen igen, og sådan har Janus det også. Vi har virkelig fundet hinanden og gnisten igen.

Nannas 2-årige datter, Malucca, er også glad for, at de har fundet sammen igen.

- Malucca er super glad for, at Janus er tilbage i hendes tilværelse igen, og hun finder stor tryghed i ham.

Læs Nannas ekskæreste, Ditlevs, forklaring på, hvorfor han valgte at melde Nanna til kommunen på udeoghjemme.dk.

Nanna lægger ikke skjul på, at skænderier fyldte en stor del af deres tidligere forhold og var grunden til, at de gik fra hinanden, men det er der nu lavet om på.

- Der er kommet mere styr på vores forhold, og vi er blevet bedre til at tale sammen og tage tingene i opløbet, så det ikke udvikler sig til et stort skænderi. Før i tiden var vi dårlige til at sige til hinanden, hvis der var noget, vi var irriterede over. Det er vi helt sikkert blevet bedre til nu, siger en lykkelig Nanna.

Se Nannas vilde forvandling på udeoghjemme.dk.

Sponsoreret indhold