Kærligheden brast: De Unge Mødre-mor er blevet single

Nanna Dan Eliasen er blevet single, efter hun og Janus har brudt

Nanna Dan Eliasen er blevet single, efter hun og Janus har brudt

Foto: Krestine HavemannKærligheden er forbi mellem Nanna Dan Eliasen og Janus Dahl fra De Unge Mødre. Parret er gået hver til sit uden dramatik, skriver Nanna på sin Facebook-profil:

- Tusind tak for alle jeres krammere & kærlige tanker til mig & nulle, ang. at vi ikk er sammen med Janus mere. Det er hammer sødt af jer & går lige ind, men vi er helt okay.
Vi var ret enige i hvad der skulle ske, & er ikk skilt som uvenner, skriver Nanna og tilføjer:

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre: Nadja går fra kæresten

LÆ OGSÅ: De Unge Mødre: Hannah Melissa skal giftes

LÆS OGSÅ: Amanda fra De Unge Mødre: Veninden døde

- Jeg har intet dårligt at sige om ham eller vores tid sammen. Han har virkelig beriget os, & været en enorm støtte & hjulpet os igennem de meget svære tider. Er ham evigt taknemmelig!! Nu skal vi bare blive lykkelige hver for sig, skriver Nanna til slut.

Forelskelsen mellem Nanna og Janus var ellers så stor, at de to valgte at få et sæt kærlighedstatoveringer. Sidste år - blot fem måneder efter at de var begyndt at ses - valgte de at få tatoveret hinandens navne permanent på kroppen.

- Jeg har få tatoveringer, som betyder meget for mig, men ellers har det for det meste været impulsivt og noget, jeg har fortrudt bagefter, jeg har jo 10 af slagsen. Den her tatovering tager jeg ikke som den helt store "jeg vil være sammen med dig for evigt-tatovering", men mere som noget vi bare havde lyst til at gøre begge to. Jeg fortryder den på ingen måde. Hvis det ender galt, kan den jo altid dækkes, sagde Nanna i den forbindelse til Ude og Hjemme.

Janus Dahl, som selv er far til tre, har medvirket i programmet "Kokainens pris" på DR3. Her fortalte han åbent om sin fortid som kokainsmugler.

Nanna har datteren Malucca, som hun fik som 21-årig sammen med en anden fyr, den 20 år ældre Ditlev. De to havde kendt hinanden i flere år, før de blev kærester. I begyndelsen var den unge Nanna nemlig noget skeptisk, fordi Ditlev var 20 år ældre end hende. Men til sidst kunne hun ikke finde flere grunde til, hvorfor de ikke skulle være sammen, og parret fik et år senere den lille pige.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close