De unge mødre22. august 2013

"De unge mødre"-Nadja: Nybagt mor og rasende

Den unge mor ville selv breake nyheden, men blev slået på målstregen af Facebook
Nadja er i en alder af bare 20 år mor til to
Nadja er i en alder af bare 20 år mor til to
 Foto: Ude og hjemmeLige nu kan man hver tirsdag se Kenneth og Nadja fra Tommerup på Fyn gå og glæde sig til at blive forældre. Nu er ventetiden forbi, for i går blev det unge par forældre til en lille pige. Egentlig ville hun gerne selv have afsløret den glade nyhed, men Facebook kom hende i forkøbet. Det fik den nybagte mor helt op i det røde felt.

"De unge mødre"-Louise: Flytter sammen med sin nye kæreste

- Hold kæft, I har travlt alle sammen. Har I hørt om respekt? Ja, undskyld mine ord, men jeg er altså tosset. Hvis I vil sige tillykke, kan I gøre det her. Men ja, hurra, jeg har født. Ja, jeg ville gerne selv sige det, men det er der åbenbart nogle andre hoveder, der har gjort, skrev hun i følge udeoghjemme.dk på det sociale medie.

Måske derfor ønsker det unge par endnu ikke at udtale sig til pressen selv. Derfor er nyheden om familieforøgelsen blevet bekræftet gennem SBS TV's pressemedarbejder, Charlotte Wølhk.

Det er ikke alle, der bliver forældre i en ung alder. Lars Kaalund har lige fået sit første barn

- Ja, Nadja kan bekræfte, at hun er blevet mor til en lille pige, og at de har det godt, lyder det. Hvor meget deres lille datter vejede og målte, melder historien dog ikke noget om.

Trods irritationen er der lykke hjemme hos 20-årige Nadja Dahl og kæresten Kenneth, 22, der i går blev udskrevet fra Odense Universitetshospital med deres lille ny i armene.Sponsoreret indhold