De unge mødre2. november 2017

Se fotos: ”De unge mødre”-mor i uheld - redder søn fra brændende bil

”De unge mødre”-deltageren Sabrina Håkonsson var forleden udsat for en yderst grim oplevelse, da hendes bil brød i brand, mens sønnen Mads befandt sig inde i bilen. Det lykkedes heldigvis den unge mor at få sønnen reddet ud i sikkerhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sabrina_de_unge_moedre.jpg
 (Foto: Kanal 4)

En helt almindelig køretur ved Haslev var mandag tæt på at ende i tragedie for Sabrina Håkonsson.

Den unge mor – kendt fra Kanal 4-programmet ”De unge mødre” – kom således kørende, da der pludselig udbrød brand i bilen, mens de kom kørende.

Heldigvis lykkedes det hende at redde sig selv og sønnen Mads ud – men bilen stod ikke til at redde. Også familiens husnøgler, jakker og mobiltelefon gik op i flammer.

Den unge mor har efterfølgende valgt at fortælle om sin grimme oplevelse på sin Facebook-profil. Her fortæller hun, at familien lige var kørt af motorvejen, da der på mystisk vis begyndte at komme kraftig røg fra bilen.

- Vi måtte skynde os ud og hive ungerne ud af bilen og løbe fra bilen da bilen kort efter stod i flammer. Alt brændte inde: min mobil, husnøgle, alle vores jakker, bare generelle ting brændte med bilen, vi nåede at få os selv med ud og resten gik op i flammer og eksplosioner, skriver ”De unge mødre”-deltageren Sabrina Håkonsson på Facebook.

Til Realityportalen.dk tilføjer Sabrina Håkonsson, at familien stadig er i chok:

– Ja, det var en skrækkelig oplevelse. Vi er stadig i chok alle sammen. Alle er okay, men chokerede. Der er ingen mennesker, der skal opleve, at en bil eksploderer, cirka to minutter efter man har revet ungerne og sig selv ud fra en brændende bil, fortæller Sabrina til Realityportalen.dk.

Du kan se billeder af den brændende bil lige her:

Sabrina Håkonsson blev mor som 19-årig i november 2013, men den lykkelige begivenhed blev fyldt med mange bekymringer og frygt.

Hun fik nemlig en masse uforklarlige symptomer – følelsesløshed og svigtende ben – og efter en række undersøgelser på hospitalet, kunne lægerne konstatere, at den unge mor led af dissemineret sklerose.

En kronisk sygdom, der blandt andet viser sig som føleforstyrrelser og/eller nedsat kraft i arme og ben. Diagnosen ramte den unge mor hårdt, har hun tidligere fortalt: – Jeg blev meget ked af det. Jeg var nødt til at hanke op i mig selv og ikke bare læne mig tilbage og lade livet passere forbi, har den unge mor tidligere sagt. Hun tilføjede, at det dog alligevel var rart at få en afklaring på de mange symptomer. I begyndelsen havde lægerne nemlig svært ved at finde ud af, hvad hun fejlede. De troede en overgang, at det var et bid fra en flåt, der gav den nybagte mor føleforstyrrelser og nedsat kraft i sine ben. Men symptomerne skyldtes ikke et flåtbid, og til sidst var symptomerne så alvorlige, at den unge mor ikke engang kunne bære sin lille søn Mads. I dag får Sabrina medicin, som virker rigtig godt. Derfor mærker hun ikke til sygdommen, men kan i stedet være fuldtidsmor for sin lille guldklump. Men Sabrina ved også, at sygdommen en dag kan blusse op igen. - Ingen kan forudsige, hvordan det ender. Måske vil sygdommen forblive på det her niveau resten af mit liv, men jeg risikerer også, at den pludselig forværres om fem år. - Jeg har accepteret min situation, så jeg går ikke og minder mig selv om, at jeg er syg. Jeg er begyndt at leve efter, hvordan jeg har det nu, har Sabrina Håkonsson tidligere fortalt.

Sponsoreret indhold